Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://vukajlija.com/forum/teme/68382-svi-putevi-vode-u-pakao-drugi-krug?strana=9#post_3331289
Da
Grupa B
DEFINICIJE
Glavni 3 poena
Valdemar 2 poena
POSTERI
Glavni 3 poena
Bohor 2 poena
REAKCIJE
Putinka 3 poena
Glavni 2 poena
Ovo su rezultati:
1. Bruce- Zhajk 24
2. Маестро ♦ - Čegrtaljka 6
3. Ogundu Undungaga - Demigod 16
4. Kontroverzni - jebe mi se za nick 2 -2=0
5. BlueScout - highlander007 8
Grupa B ZAVIST
1. Valdemar -Zelen Lukac 46
2. pseto88 - Бохор - Шоми 10-6=4
3. Владимир Путин- Fender Stratocaster 45-2=43
4. Džonimir - Džonovan
5. Glavni - ArminVanBuuren 28-2=26
Hvala svima! Nastavljamo ovde: http://vukajlija.com/forum/teme/68408-svi-putevi-vode-u-pakao-treci-krug
Jeeeeeepa! Ojebali!
armine konje jedan
brt ja sa svojim jednim posterom imam preko 10 poena jbg, ali ne mozes protiv lobiranja :/
Misliš da je bilo lobiranja? Ja nisam lobirao, verujem ni Lukac da nije.
jos smo imali vise nego prvi iz grupeA ma daaj
šala mala armine zezam se tebra
:/
imali ste vise zato sto je manje takmicara bilo
a i ova trojica su se sprdali
Prva grupa ima mnogo manje bodova jer iz druge grupe njih više nije glasalo. Zato je taka razlika.
nije nego zato sto nemate pojma a mi smo najbolji
То ми је више такмичара рекло, баш тим речима. Што би рекла моја учитељица: "Сви сте ви за мене победници! А и важно је учествовати."
nece ostati na ovome kunem vam se
Tebe su izbacili politički, ja ti kažem.
Smo mi posebni, samo na različite načine.
Grešiš Blu... Mislim da su ozbiljno pogođeni ovim rezultatom. Nema ih na sajtu od kad smo rezultate izbacili.