Prijava

Ova tema služi za obraćanje plebsu Vukajlije pri nekom nesvakidašnjem problemu koji ne može da se riješi konvencionalnim, poštenim putem, na primjer: kako zaobići pojedina pravila sistema, kako platiti manju cijenu za nešto, kako ovo, kako ono.
Poželjno je da onaj koji se obraća ima ozbiljan razlog za to, a oni koji mu pomažu, da probaju da iznesu konkretne prijedloge. Ne moraju svi ti prijedlozi da budu djelotvorni, slobodno se našalite, jer možda baš vaša šala na neki način doprinese dolasku do riješenja.

Moj problem je sledeći: naredna četiri mjeseca živjeću u sobi jednog studenjaka, sobi koja ima onaj detektor dima, kojeg me je malo trip, jer zašto da plaćam neke drakonske kazne zbog neke burleske. Pušač sam koji je naviknut na to da zapali u sobi kad mu se pripali, bez da idem tamo do nekog prozora i da cvokoćem zubima na ovom prokletom minusu. Dal da pušim opušteno, jer najbolje da tog detektora boli kurac za par dimova, dal da ga obložim papirom na pristojnoj udaljenosti, nekih par centimetara od njega, šta da radim, ne mogu više ovako?

Kako ilegalno da pribavim pecat?

Preseliš se kod sredovečnog gej vlasnika espreso aparata

Ili gutaj dim

Ili ovako, puši ispod lonca, pa sprovedi napolje
http://sketchtoy.com/66016838

hahaha + za armina i za radjarda, kosmopolita, to već ne mogu

Hahah gutaj dim jebeno :d

како им дохаксати

PuppetMaster
Kako ilegalno da pribavim pecat?

Odštamaj rešenje i odi u Lazarevac, lik tamo pravi pečate za 15 min, ja juče pravio.

Za sve ostalo pitajte Markonija.

Markonija iz Bgd.

Tenore navuci kurton preko detektora, tako sam ja radio kada studentsko govno bio sam.

too deki sad sam shvatio da mogu da ga obložim kesom i da tu kesu selotejpom prilijepim za plafon, problem solved što bi se reklo

брт фора у ћивоту је да за све ствари у ћивоту ИМАШ ЛИКА. конкретно овог проблена може да реши ђапе из земуна

Ne brt šomi to je pomodarstvo brt

nabijes projaricu u detektor problem solved

то бих реко неко ко нема толико ликова. ослободи се окова спољашњости и шта ће да мисли околина и уплови у ћивот ИМАЊА ЛИКА. од како сам почео да скупљам ликове моји проблеми се много брже решавају, поуу

sada daj dekiju par likova, jer to je upravo i svrha ove teme, pomoć