stvarno je onaj kolarov majmuncina,eno promasi penal malopre stvarno je kanal
imo 1:1 norič do 89. kad je dao ture na moju radost 1i3+ sam metio pre par dana i zanimljivost kad sam mećo baš mi se u glavi stvori 2:1 rez i reko dolazi sig 3+ onda
mislim da cekam jos sevilju za 45 e na 1,5e ulozen vreme je da dobiju prvi put na gostovanju a sl kolo ako igraju protiv sitija 2:1 tr probacu. sevilja arsenal atletiko dortmund menhengladbah mislim da potcenjeni su jako a sdruge strane salke milan viljareal junajted precenjeni su. sramota je koliko neznau pojedinci odavde tipa nikolas 1xi2+ na salke hah tacno se secam tog posta a ja kaem x2i2-3 kvota 3+ lagan prolaz
koje zainteresovan za moje usluge neka izgugla malo pro tips to sma ja, pravim uskoro vip grupu za 10 e ulazak prolazni tiketi kvote 10+ svaki 3 dana, molim vas da ovo shvatitie ozbiljno
koje zainteresovan za moje usluge neka izgugla malo pro tips to sma ja, pravim uskoro vip grupu za 10 e ulazak prolazni tiketi kvote 10+ svaki 3 dana, molim vas da ovo shvatitie ozbiljno
Tačno mi dođe opet da stavim crvenu na dekua
proklet bio
Nemoj brt
Nikolas obara f117a a ne tiket
http://www.dodaj.rs/f/2y/f8/1OO5JppP/20151031163159.jpg
ahahah a taj rad
Najebem se majke celoj engleskoj ligi.
Što brt?
koji je bre ovo kurac danas
Govna su brt, uzrujl sam se. 6 utakmica, 2 gola, jebem ti ja takvu ligu kad je vise golova palo na Celje-Ljubljana.
U Sokeru je kvota 4.10 na 1GG !!! Pozurite i singlirajte kao sto je hrabro uradio Deki Prolazis druze, nemoj paliti tiket !
stvarno je onaj kolarov majmuncina,eno promasi penal malopre stvarno je kanal
imo 1:1 norič do 89. kad je dao ture na moju radost 1i3+ sam metio pre par dana i zanimljivost kad sam mećo baš mi se u glavi stvori 2:1 rez i reko dolazi sig 3+ onda
mislim da cekam jos sevilju za 45 e na 1,5e ulozen vreme je da dobiju prvi put na gostovanju a sl kolo ako igraju protiv sitija 2:1 tr probacu. sevilja arsenal atletiko dortmund menhengladbah mislim da potcenjeni su jako a sdruge strane salke milan viljareal junajted precenjeni su. sramota je koliko neznau pojedinci odavde tipa nikolas 1xi2+ na salke hah tacno se secam tog posta a ja kaem x2i2-3 kvota 3+ lagan prolaz
Ocu li da odigram ovo Nikolase imam ponudjeno 4.20?
http://cdn.makeagif.com/media/4-24-2015/OSM1pj.gif
daj nba dok sve nisu digli u mocartu jebem ih
vilraela-sevilla 2igg ---> 6,64 omg
Juve Maribor i Valensijami trebaju za pare. Na 6 Tiketa kombinovano. Negde po 2 negde samo JUve fazon itd.
isto
Digramo ovo GG prvo poluvreme što Deki stavio je?
Žao mi je Boh, Juve neće doći.
pocinnje za minut a nemam na racunu nista, a realna je prica