Polako, ali sigurno...

1. Tačno mi dođe opet da stavim crvenu na dekua

proklet bio

2. Nikolas obara f117a a ne tiket

3. Najebem se majke celoj engleskoj ligi.

4. koji je bre ovo kurac danas

5. Govna su brt, uzrujl sam se. 6 utakmica, 2 gola, jebem ti ja takvu ligu kad je vise golova palo na Celje-Ljubljana.

6. U Sokeru je kvota 4.10 na 1GG !!! Pozurite i singlirajte kao sto je hrabro uradio Deki Prolazis druze, nemoj paliti tiket !

7. stvarno je onaj kolarov majmuncina,eno promasi penal malopre stvarno je kanal
    imo 1:1 norič do 89. kad je dao ture na moju radost 1i3+ sam metio pre par dana i zanimljivost kad sam mećo baš mi se u glavi stvori 2:1 rez i reko dolazi sig 3+ onda

mislim da cekam jos sevilju za 45 e na 1,5e ulozen vreme je da dobiju prvi put na gostovanju a sl kolo ako igraju protiv sitija 2:1 tr probacu. sevilja arsenal atletiko dortmund menhengladbah mislim da potcenjeni su jako a sdruge strane salke milan viljareal junajted precenjeni su. sramota je koliko neznau pojedinci odavde tipa nikolas 1xi2+ na salke hah tacno se secam tog posta a ja kaem x2i2-3 kvota 3+ lagan prolaz
    koje zainteresovan za moje usluge neka izgugla malo pro tips to sma ja, pravim uskoro vip grupu za 10 e ulazak prolazni tiketi kvote 10+ svaki 3 dana, molim vas da ovo shvatitie ozbiljno

8. Ocu li da odigram ovo Nikolase imam ponudjeno 4.20?

9. koje zainteresovan za moje usluge neka izgugla malo pro tips to sma ja, pravim uskoro vip grupu za 10 e ulazak prolazni tiketi kvote 10+ svaki 3 dana, molim vas da ovo shvatitie ozbiljno

http://cdn.makeagif.com/media/4-24-2015/OSM1pj.gif

10. daj nba dok sve nisu digli u mocartu jebem ih

11. vilraela-sevilla 2igg ---> 6,64 omg

12. Juve Maribor i Valensijami trebaju za pare. Na 6 Tiketa kombinovano. Negde po 2 negde samo JUve fazon itd.

13. Digramo ovo GG prvo poluvreme što Deki stavio je?

14. Žao mi je Boh, Juve neće doći.

15. pocinnje za minut a nemam na racunu nista, a realna je prica

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.