Polako, ali sigurno...

1. podrska za rasnog, mada bolje bi bilo da otvoris novogodisnju temu

2. Pa ove godine ne slavim na sajtu, ali sam svakako mislio da otvorim za one koji hoće.

3. otvori naci ce se neko, bacimo tu i tamo koju pesmu, cestitamo koju novu godinu, dodje po koji lajfer pa iskritikuje i tako to, vredi jbg

4. па добро бох то је јасно ваљда, то знамо. ја га игноришем на овој и још неким темама апсолутно, а на осталим у већини случајева. сад сам се укључио јер видим да осталима смета па се враћам на старо кад се расправи све.
    ех да су ту корле, (онај стари) ћелт, џими итд. па да се после једног пвта и две реченице појаве и буду у фазону - лолчина не да ће бити на 30 дана него све стратимире и сличне има да трајнујем због ове количине јадности. ех, некад се крило кад дођеш са дуплог па знају само пар особа на чету, овде отвориш 5 тема истог дана и још у загради кажеш који ти је ник, а сад модови све дејан цукићи...

5. Серхио Родригез + (нема љуља, нема фернандеза, кејси риверс тек стигао)
    Милер - (млатони образложио, а шарић лако може да га напуни с 2-3 брза фаула и онда мање минута и јбг)
    Бурусис + (нема јавтокаса, требало би лагано да пребаци)
    Калниетис + (још нема сеибутиса, прошлу подбацио добро, а лаборал је од ертела примио готово 50 чини ми се у две утакмице, oд вестермана 25, од пулена преко 25 у првој, дакле очито има ту места да калниетис метне 10)

То би требало да је сигурније, од осталих јудо + (радуљица га чува), боби диксон -, керол +, дариус адамс -, јанкунас + (он би могао и међу ову четворицу изнад), шарић +.

6. а то кад играте + и -, је л' се игра на поене или на индекс?

7. било је у некој кладионици за време европског да се игра поени+скокови+асистенције, то је нешто најближе индексу што сам видео у кладионици

8. Бохор
    Milos-88
    Poene

9. Gde mogu da igram 4 skakaonice

10. Sve pare na Adama Mališa da najzad osvoji!

11. Osećam miris neke osobe koja ispaljuje drugare sa vukajlije, ne znam o kome je reč...

12. Čeka se bog enbieja izijem flips da ostavi neke svoje magične predloge koji će nam doneti brdo novca.

13. Ko prenosi efes - zvezda?

14. Možda će ti delovati kao da se zajebavam, ali mi nije svejedno da čitam ovakve reči

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.