U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Lol brt, porez na dobitke preko 11 soma, ako sam dobro shvatio, ja 1100 dinara ne mogu da dobijem. Ali gomna su svakako, poserem se na drzavu bednu
Pa brt nie dobitak ako znaš da igraš, dobitak je ako te ukenja jbg valjda po tome gledaju.
koi carevi
uplatis 10 000 na kvotu 1.1
isplata 11 100.
Porez 20%.
Dobijes manje nego sto si uplatio. Jer Srbija.
https://45.media.tumblr.com/fcc47bf2d3e6ee845438806603b98908/tumblr_nxrkep1ReN1u8yunbo1_400.gif
armine jesi ti ono bese pricao da nosis beretku na glavi? ko je ono bese pricao
Vratiće se Malter
Jeba*e ciglama mater
*Jebaće
koje boje beretka je u pitanje
Hahaha dojajan gif!
Pozz brt Armine, bio sam u inostranstvu i zabatalio sam kladionicu još od onih Bolivijaca neverovali ili da
Zenit za koš sjebao
Drejmond Grin ne igra, misilm da se to mora ispratiti jednim kecom na 5.2. Galo mora 20.5+ da dođe. Ostali
Ajzea 21.5+
Jokić 8.5-
Porzingis 16.5+
Vigins 20.5+
Vašington 1
OKC doh 1
Hjuston 201.5+
Ima li ko na zajam 50-100 dinara za tiket do sutra? xDD
Nije radio soker sad, a piše do 1, jebem im seme.
Oborise me englezi sve nenormalno dodje u pocku materinu a jos mi nigde u gradu ne daju da odigram nba u ovaj cas sta sad da radim so 5 ujutru
Brt, ja čekao čelzi keca i totenhem keca i sve u kurac.
Pazi ovo:
Sautempton 1i2-3
Stouk 1
Liverpul gg3+
Čelzi 1
Totenhem x-1
Kvota 100 na 100 dinara, i sve super i onda čelzi zajeba, posle i totenhem i kurac za nba, a sila večeras ima. Nema veze, sutra el, teodosić + i zbogom sirotinjo (:hehe, zbogom sirotinjo, a planira da profitira 850 dinara na teodosiću lol: )
(šalim se, singliraću ga sa 200 dinara!)
Pa 10 meceva nba vcrs ja ispizdeo -_-
ја мислио да не пипам ништа, ал кад кажете да има.... иначе синоћ играо Њујорк и Антониа, лагано дуплање (лагано јери сам погледао ујутру резултат, фазон 2 ралике, стрепео би целу утакмицу)
dobijo sma 455465 maraka hahahahhahahah
sutra tiket kacim agaggagaag