Polako, ali sigurno...

1. Predrazinjo,

od svih igraca ja sam prepisao Rendolfa

2. M. James(Kah)

nula poena

hahahahahahahahha

3. lakše 7 puta NBA igrače pogoditi, no ove krepaće iz Evrolige

4. ajte evroliga danas povericu vam svoj novac jos jednom

5. Hanikat skokovi 4.5+
    Vonamejker asistencije 3.5+
    Spanulis asistencije 5.5+
    Dikson asistencije 5.5+
    Miler skokovi 7.5+
    Tomas skokovi 4.5+

6. Ogastin 11.5+
    Cirbes 14.5+

7. Ено га мој последњи на претходној страни.

Шоми, што огастин и цирбес брт? :/
    ја баш разматрао минус обојицу.
    а ово горе са скоковима и асистенцијама ћу да препишем, таман идем до сокера да уплатим аванс, па ћу да бацим на ово. 'ајде и шифре испиши ако ти није тешко :)

8. ja odigrao ogastina a cirbesa nisam jer su podigli na 15,5 i vidim sad radojev post ja slusam somija nubaru opet lelee

9. Pa Ogastin im je jedini centar ako ne računamo daunovca Sokolova, koji igra 8 minuta po meču. Jak, brz, okretan, dao 22 Laboralu prošle nedelje, usro se u život Burusisu. Jebem li ga, može da da Broseu 12 poena lagano, Rajs ga hrani loptama ljuto.

A Unikahini centri su mi baš rupa u odbrani, posraće im se Cirbes u usta sa 22 poena. Možda i Štime sa 15. Dobro, Štime možda neće.

10. 6013, 6015, 6037, 6056, 6070, 6073.

11. Ma ja samo pitam, ne razumem se inače u košarku.

Niko se u poslednje vreme nije naigrao protiv unikahe na centru, raduljica i bilan su bili na 5-6 poena. Čini mi se da je samo erden prebacio granicu i to ne znam kojom magijom. Mada odakle znam, cirbes je ipak zver jbg, može da nosi i hendriksa i frana vaskeza mrtvog zajedno.

A ogastin je ubio prošlu, pa ću da ga gađam u minus samo iz inata, iako nema nekog osnova. A pre bih s te utakmice uzeo melija, on je na 9.5, tako nešto.

Edit: Fala za šifre, ispratiću :)

12. Guduri inače granica 5.5, pa ono...dve trojke, ćao poz

13. I simonu isto, minus k'o kuća!

Simon -, Gudurić +, Jović +, Džekson +, Miler -, Kuzminskas +. I taman.

Serem, odigraću samo onaj s prošle strane i ove skokove i asistencije Šomijeve.

14. Simon mi je smrad, usta ga jebem, ne igram ga više nikad. A nije nerealno da igra 20+ ako Miler udje u problem sa ličnim greškama s obzirom da će čuvati Kuzminskasa. A Simon će mu biti zamena. Ne smem igrati minus na 5.5 da ga jebeš :d

15. I posle kažite fudbal bolji za kladjenje od košarke, jeste kurac. Od 6 do pola 11, toplo ćebence, sport klub (HD naravno) i gužvanje tiketa. Eh, život je lijep.

16. ova analiza za ogastina mi je ulila poverenje hvala shomy

17. Igrati minus na 5.5 je ko da igraš 2-3 gola. I da je 1:1 90. min opet moraš da strepiš.

Sv. Otac Justin i Doelman su mi najveći burazeri za sad. Povećaše granicu na njega (ogija), al jbg. A ako igrate njega +, nije li logično da dođe i rajs + asistencije, jbg, ko će ga hraniti loptama, da neće Peteri Koponen jebeni?

Inače nije on jedini visoki da valja, zaboravljate Todorovića, i Pateeva koji su oživeli. Mada stoji da igra lik 30+ min. i da nije retko da bude u isto vreme sa nekim od ovih.

18. Imam Rajsa plus asistencije, ali na jednom presigurnom tiketu koji ne bih podelio sa vama jer ste baksuzi, ali sama pomisao da znate da postoji taj tiket znaci da vec sada mogu komotno obrisati dupe sa njim.

19. Posle daj cimeru da obriše drugom stranom :DDD

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.