Polako, ali sigurno...

1. Inače dio, ne igraju ni pateev ni dejvis, igraće ogastin 27-8 minuta, to govori još više da je za +, al' ja ću da kontriram, ko ga jebe.

A mlatim za simona, poslednji put kad sam ga stavio oborio mi je tiket na 7.5 - u petom minutu meča i do kraja ništa nije ubacio, jebem mu seme, zaobilazim ga široko otad.

2. Znam, setio sam se kad sam napisao da ni Pateev ne igra, a dejvis je cukić. Igrao sam ga plus, cenim da će doći svakako.

Niko TK da spomene?

3. Previše jeben za prognozu.

4. MIler imao neku povredu članka u toku nedelje, njega bih ja izbegao

5. Danas trenirao "pod punim gasom", kažu da je sve ok.
    Ali i da jeste i da nije potpuno fit, ja bih njega 14.5- (u mocartu je na 15.5 čini mi se). Mada s druge strane, očekivalo se i da ga veseli napuni faulovima onomad, pa je sasuo 20+, što ne bi i preko kuzminskasa... Preskočiti ipak, i njega i kinzija.

6. svima bih porucio da me isprate danas ako zele sami sebi dobro ako ne zele sami sebi dobro onda ja tu ne mogu nista, moraju da zele sami sebi dobro i prosperitet

HOUSTON ROCKETS MILWAUKEE BUCKS 2 2.40

https://www.youtube.com/watch?v=l1GgyzCyJ6Y

7. За сада У Ж А С благи

8. Цоа, ако си испратио онај тикет за асистенције и скокове, Вонамејкер је плус скокови, не асистенције. Тек сад изваљујем, нисам ни приметио.

Мајмунчина, заборавио Ханиката на клупи.

9. ima li neko (ili armin posto je doktor za c/p) komentar na blicu na fejsu mozda kad neka likusa prica kako je lik spasio nju i njenu porodicu, nisu imali ni za osnovne potrebe fazon. jel zna neko . i generalno dajte neke postove takvog tipa sa fb...ako neremeti temu.
    izvinite jos jednom

10. Bok, ovdje Isidora. Molim da procitate ovu moju ajmo reci ispovijest. Bila sam u velikim kreditima koju smo muž i ja digli za kucu, djeca krenila u školu i zima uz to sve ide, zadužili smo se na sve strane. Tad sam dobila preporuku od prijateljice za Milosa sa kojim sam stupila u kontakt. Iznenadio me vec nakon prve utakmice kad sam u kladionici isplatila listic vrijedan koji je prosao bez ikakvih problema,za sada sam uzela 4 meca i ostvarila sam super zaradu i uspela sam da se iscupam iz dugova i konacno nastavila normalno da zivim bez da stedim na svemu.Ja ga od svima preporucujem od srca. Milos Petrovic

11. Igrajte Veselija i Hendriksa +

12. ogastin nula poena poluvreme nabijem ga na kurac i njega i somija i sebe budalu

13. U igrače se razumem kol'ko-tol'ko, ubodem nešto, al' zato odigram fener 2 i -, prva četvrtina 60+ poena, sad me vadi 7:7 u drugoj četvrtini, ili da igraju do 30. minuta, bolesni bobi dikson...

Ovo je za čupanje:

Jović +
    Kuzminskas +
    Džekson +
    Cirbes +
    Zvezda 1 i +

Idemo do 300 poena na utakmici!

14. je l vi svoje znanje o evroligi zasnivate jebeno kako je ko igrao protiv zvezde ? uspesnost onoga sto stavljate je 5% max nista licno pusite kurac

15. Sisaj bre kurac majmune, ja nisam video da si jedan par ostavio a samo sereš. Niko te ne tera da igraš.

16. Aj mi vidi kolki je dao sehovic

17. S.Šehović 12, S.Šehović 4, pa ti vidi ko je ko lolo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.