Polako, ali sigurno...

1. Lopta je okrugla, nikad se ne zna.

sta znaci ovo dionizio, da ce Roma ipak doci?

2. @predrazinjo

dugo vremena apstiniramo od one satisfakcije koju nam je nikolas jednom priredio. To je najveci problem. Ja sam odigrao odmah doduse sa malim iznosom kad je Armin javio i to je to.

3. izijem flips
    Lopta je okrugla, nikad se ne zna.
    sta znaci ovo dionizio, da ce Roma ipak doci?
    AHHAHAHHAHAHAHAHAHA

4. Ma brate, i ja sam odigrao za onoliko koliko mogu da oprostim. Neću da mi bude žao ako nekad dodje i to je to.
    Nervira me ovo lažno moralisanje i naknadna pamet, a da mu sutra kažeš igraj Barsa - Real iz 2-1, sigurna dojava, zaleteo bi se prvi bez razmišljanja.

Uostalom da Radoje zna da drži začepljenu gubicu, znali bi oni koji su dobili poruku. Sad ovako će još kao neko nešto da kenja Arminu što je poslao i plus će neko da mu kenja što nije poslao. Brbljivo, jako brbljivo.

5. Samo se ne treba ustezati nešto.

6. evo cega se sad treba drzati sto se tice prelaza

ovi turci Eki nesto
    http://www.rezultati.com/utakmica/pxYXG1Os/#detalji

jebeno svako drugo kolo namestaju znaci nije normalno

I Bolivijci poceli su njih bi trebalo pratiti ili golove ili prelaze

7. a sto se tice Armina jebacu ga preko deep weba

8. Nemoj biti student ljubim ti dušu

Aauuuuu, kakve teške reči ovde padaju!

9. Inače Boh, stvarno dođe 3:1

10. Haha pa nisam ja prvi rek'o jeb'o te lebac, ceo dan se sprdaju na temi, uostalom - nisam napisao ništa praktično, sem što sam malo insinuirao onim postom sa drugim utakmicama. A to da ne bi niko sem nas sa pvt-a znao... Nije davno beroe bio, priseti se, ista je priča bila, ćutali smo dok nije palo na poluvremenu.

Dobro mi nisi rekao da sam izbaksuzirao, i to sam očekivao.

Edit: Acakg je, čisto da znaš ko ti je sjeb'o dobitak i ko lažno morališe.

11. SAD je vreme da skupimo redove, da se konsolidujemo i da zategnemo neki NBA noćas!

12. Znam Dyo sad me drug zvao da se oduzmemo, čekao Romu za 19 k
    Što nisi igrao tačan rezultat? :)

13. Cincare pa nije daleko od istine da si izbaksuzirao

14. I ti si izbaksuzirao onim postom kad si arminu juče rekao: "Bolje po tebe da se sreća okrene sutra na našu stranu", vrati mi moje pare!

15. BRUKLIN H2
    KLIVLEND 1

MEMFIS 1
    WSH h2 probati

16. Ne seri da si AcaKg, nisam znao.

Ne kenjaj Coa, života ti, ko je pomenuo baksuziranje i dobitak, jebe mi se da 2000 dinara, mogu da se nerviram kad onako padnem ko danas za 50-60 hiljada. Nego imaš to neko iritantno ponašanje i spiku oko tih dojava da je to čudo jedni. Nije ovo prvi put.

17. Izvini neću nikad više :(

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.