Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Armin ne ostavlja često tipove, ali kad ostavi istovari tonu proliva po nama.
Све је то непоуздано и непроверено.... Иначе, онај низ који је ставио Аца са италијанима, да би био симетричан Рома - Фрости треба да дође Х-2... мислите о томе.
Ali ja se ovako nisam smejao danima jebeno, ako je ovo nacin da kupujem osmehe onda mi je drago plus svo to uzbudjenje i planiranje sta raditi s novcima. Samo mi je zao sto sam sjebao druge jbg izvinite
evo vadilice
23:00 Cortulua - Dep. Cali
1: 2.97 X: 3.11 2: 2.25 | Liga Aguila, Colombia
Cortulua - Dep. Cali, 1:1, (0:1), 07.03.2013, Copa Postobon 2013
Cortulua - Dep. Cali, 1:1 (0:1), 17.10.2010, Liga Postobon 2010
http://wall.hr/cdn/uploads/2014/07/8673b024/sampanj1.jpg
Da zalijemo. Nije još kraj, al dolazi.
вукајлијаш прати Рому, уље на платну
http://38.media.tumblr.com/40799a1ceb04c3968b08e7c3bd958298/tumblr_nuqw8qX6mJ1tqoh77o1_250.gif
Ahhaah
Е, а можда је дојавџија мислио 1-Х прво полувреме?!
http://jessiediggins.com/wp-content/uploads/2014/10/surprise-face-gif.gif
Imam dojavu za sredu, naša srpska liga, prelaz 2-1. Čekam ponedeljak, tada će mi drug koji igra za jedan od timova potvrditi, poslaću aktivnim članovima ;)
Али наше не играју сада, шта сад то треба да значи?
Da Šomi zapravo ni nema druga XD
Ali koje smo mi dijabole jebene hahahah...pazi brt, Roma jebena će namestiti meč i to će doći do glava sa sajta Vukajlija.com. Zamislite scenu da jebeni Toti namešta meč kako bi tamo neki malinar iz Leskivca uzeo 3 soma dinara.
E, to brate, gledam utakmicu, negde na 0:0 prikazuju totija na klupi u jednom trenutku kako se smeška, a na terenu salah, džeko i ostali, i ja se zapitam: Dobro, jesam li ja normalan jebem mu mater, poverovao sam u navodnu dojavu na romu, i to preko vukajlije. Postideo sam se, nego srećom pa sam od starta bio svestan kolika je to glupost, pa nikome nisam rekao, sad bih crk'o od sramote.
Ni manje ni više nego roma, okej da je utakmica frozinone - atalanta, sasulo - bolonja, al' ovo... Zato više nikad neću da odigram neku ovakvu dojavu, jer sam degenerik koji je nesposoban da razmišlja kad je ovo u pitanju, pao bih i na priču da mi neka baba iz komšiluka dođe i kaže da stavim gomilu para na betis jer joj se javilo.
Daj bre ne jedite govna, ljubim vas.
Da sutra opet bilo ko od nas pošalje poruku ko Armin, opet bi svi odigrali, pa bar za 100 dinara.
Ne kontam od čega bežite, kad smo svi jebeni zavisni kockari i što se, kako je jednom lepo izijem rekao, kad čujemo reč dojava ponašamo ko debeljuca u prodavnici slatkiša. Pomirite se jebeno sa tim.
Hahahaha
A dobro šta sad, jbg, desi se, nije šećer uvodu.
Lopta je okrugla, nikad se ne zna.
Da li ste to imali zlojavu za Seriju A i da li ste to sisetine koje nisu prosledile?
Istina, predražinjo, zato ću u startu da kažem dosta, boli me kurac i da mi terza šalje svoju ćerku zajedno sa džajinom na vrata da mi kaže kako će odigrati sa surdulicom prelaz, neću i boli me kurac!
Gazi, kontam da niko nije znao kome je sve poslao, bar ja nisam. Čim nije nikakvu naznaku ostavio ovde na temi javno, kontam da je bio njegov izbor kome će da pošalje. Kako da šaljem nekom, kad ne znam ko sve zna, a ko ne zna.
Coa 6 metara dana se ponašaš ko neka pička jebem te u dupe. Sam se nešto ograničavaš. Te neću ovo te neću ovo. Nemoj biti student ljubim ti dušu