коначно прошло? ред је био, браво.
вратило ти се за јуче делимично.
едит: иако си ме испљувао јуче и идем ти на курац, свака част ипак.
ово је мислим најјачи тикет који је прошао, а да је остављен на теми раније, откад ја пратим, а има томе бар 5 година.
Coa brate objasnio sam ti sto te "pljujem". Nista nisam rekao bez argumenata. Daleko od toga da mi inace ides na kurac, sigurno ne postoji nijedan vise post na sajtu u kom sam ti se obratio na taj nacin ili slicno.
а мени је пало на памет јуче да почнем да пратим предражиња, јуче бохор рече како је онај нба леп па нисам 'тео, и све следећи ћу, следећи ћу, и јбг, сад је касно, нема више.
jesi uzeo predrazinjo?!?
Da da.
коначно прошло? ред је био, браво.
вратило ти се за јуче делимично.
едит: иако си ме испљувао јуче и идем ти на курац, свака част ипак.
ово је мислим најјачи тикет који је прошао, а да је остављен на теми раније, откад ја пратим, а има томе бар 5 година.
Bravo Djape!
Taman pred put da imas za oprostajno lolo
bravo majstore
svaka cast!
Hvala Armine
Coa brate objasnio sam ti sto te "pljujem". Nista nisam rekao bez argumenata. Daleko od toga da mi inace ides na kurac, sigurno ne postoji nijedan vise post na sajtu u kom sam ti se obratio na taj nacin ili slicno.
Hvala momci.
radoje pojede muda sad juce se posvadjao sa predrazinjom na temi xD
Pogadjaš? Ovaj nisam prepisao nego me je Valensija oborila. Brao Pele
A JBT SAMO SAM OVAJ PRESKOČIO
radoje kakav je osecaj kad je tvoj neprijatelj ostvario veliki uspeh
Hahaha Arm
спрдам се, знам да се волимо <3
а мени је пало на памет јуче да почнем да пратим предражиња, јуче бохор рече како је онај нба леп па нисам 'тео, и све следећи ћу, следећи ћу, и јбг, сад је касно, нема више.
radoje kakav je osecaj kad je tvoj neprijatelj ostvario veliki uspeh
као кад те јебе горушица, гадно. :(
Alal vera Pele.
Svaka čast Peđa :)
Bravo Predražinjo! :D
Srećna slava, Nikolase! :DDD
Srecna slava :)