Polako, ali sigurno...

1. Dobro je, taman da se vrate dugovi u kladži, počaste ortaci bakšišom, okrene tura i klopa za celu kladionica i ostane 100 evra.

Ja sam vam rekao da mora da se uzmu neke veće pare pred put, kod mene je uvek tako. Samo ima tu još jedna bitna stvar koju vam nisam rekao. Nije ovo taj dobitak, to o čemu sam pričao će da bude bar šestocifreno :)

Ispratite ponekad šta lupam u ovim sistemima.

Lepo izgleda kad uhvatiš ovakve kvote na tiketu:

http://i.imgur.com/5aWR6dD.jpg

2. Sta sestocifreno kad si rekao da si uzeo 25k?

3. Slabo čitaš Puppete. Kažem da će pravi dobitak tek da bude pre nego što odem, i da će taj dobitak da bude bar šestocifren :)
    A ovaj jeste toliko koliko sam rekao, 20 hiljada kad se odbije ono što sam branio na lajvu.

4. свака част брт

5. cestitao sam malopre ali stvarno dobar zabod

6. Nisam ukapirao, vrijeme je za krevet. Veliki pozdrav tebi i ostalim clanovima teme. Laznom Somiju nepozdrav klasican.

7. ajde pedja da castis sampite i limunadu pa se mozda i jebemo posle ako budem raspolozen

8. izijem flips
    cestitao sam malopre ali stvarno dobar zabod

Dobar kao casha.

9. Pseto, aj se jebemo odmah, kakve šampite, kakve limunade...

10. samo ako se mazuljkamo po bradama

11. Šampita - nepotreban trošak je

12. Braduljica otišla u arhivu, sad sam kao golobradi srednjoškolac.

13. шанпита - као деца смо увек јели

14. Šampita?! Sutlijaš - tužan je

15. Braduljica otišla u arhivu, sad sam kao golobradi srednjoškolac.

Odakle si

16. Pošto nikad, ali NIKAD nisam ušao u kladionicu, nudim svoju početničku sreću vukajlijašima na upotrebu. Vi mi dajte parove a ja ću da zveknem rezultat. Procenat ne tražim, garancije ne dajem, odgovornost ne snosim. Vama ostavljam da procenite koliko dugo može da se ide na početnički user.
    P.S. Ni ćerku neću da pitam, to je već druga kategorija verovatnoće.

17. Штиме плус, Јовић минус, Кинси плус.

18. Koliko si siguran u ovo Šomi?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.