Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
jaoj ljudi što sam sad pao tiket za 40 hiljada na jedan par
Продала ме Ница за три сома евра.
ta govna iz nice i mene su jednom prodala brate za 15 hiljada
a jao, jel to iz mog otvarajućeg posta teme kladionica? :)
лоло па да
al ček samo da proverim, ti znaš da ja drkam sa ovakvim postovima :)
Па нисам ни мислио да си озбиљан, ако ти је то била дилема.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t31.0-8/s2048x2048/1074087_273544732784859_1220755408_o.jpg
Evo i mene ovde sada, da vas cujem za NBA
добро, сад кад вас је псето изјебао за нови почетак, ево вам добитни за сутра:
Бајерн 2
Атлетико х2
Бајерн победник меча 1
Локомотива победник меча 2
квота једва изнад два, да се разбије малер. и то, и да почупа из гована, ако не прође збогом коцко једно месец дана.
догорело брт, чак се после чешем што сам ставио бајерн у фудбалу уместо уникахе. толико догорело.
океј, бајерне, јеби ме јако сад. мада и локомотива иде одлично баш, јебем им семе мртво.
Dođem ja danas na Fejs čet ovamo naš i kažem Džonovanu i Šomiju23:
Džonovane i Miloše dajte mi 4 igrača plus da budu najsigurnija onako. Oni kaži ok, da Džonovan jedan Šomi23 da 3 i ja uplatim 3 k dinara koje sam imao viška i vidite šta se izrodi
http://www.dodaj.rs/f/34/Vh/6ZMBQ2e/1.png
Znas moj broj jbg, mislim da je 5000 skroz ok suma da posaljes postnetom.
Управо сам схватио да сам одиграо плус на Данила Николића, мислећи на Николу Јанковића који је опрао у прошлом колу, и од ког сам очекивао да буде добар вечерас. Николић тренутно на полувремену 0 поена, промашио 2 тројке, Јанковић 6. Али добро, шта је то, три тројке и ето га у плусу.
о јебем ти бајерн мртви и где га ставих, 10-0-0 имају, знао сам да ћу да се залетим на тај кикс као станија на курац. ако кад сам глуп, а уникаху не ставим. 2 квоту не могу да убодем па јебемти, не треба никад да узмем паре. поздрав кладионици до даљњег.
Doće Bajern brt, Levandovski 89.minut.
Imaš tiket za nba ako levandovski da gol.
Samo Bajerna čekaš?
Atletiko x2 valjda neće da omane, basket proš'o. Poslednje pare otišle, sutra nemam za duvan, tolika beda.
Za malo, Šomi, dade ga levandovski u 89. ali iz ofsajda. :(
Atletiko zbog cistog ciganluka gubi bodove. U drugom poluvremenu se pola sata brane, pustaju loptu da izadje u aut, ne prelaze centar. Kvota na 2 i t22+ bila oko 2,4 predobro da ga ja pogodim.