Polako, ali sigurno...

1. Бохоре, па то је добитак од неких 30-ак хиљада?

2. Стеван
    Бохоре, па то је добитак од неких 30-ак хиљада?

Seen

3. Inače ovo je moj prvi tiket online pošto sam včrs oko 5 napravio karticu papirnatu doduše

4. tiket 1

mec 1
    herakles 1+I 1+II
    bohum 2+
    bajern 1

ja izašo ovaj, dajte nba-a

edit: ova tema dobra je

5. Почетничка срећа

или

не вреди да мењамо теме, треба сајт да променимо, тј. да направимо фб поруку "кладионица"

6. Аха, и Бени прошо, значи ваља Жајкова тема.

7. SUTRA
    IDEM
    U
    KLADŽU

8. Ako neko pati od nedostatka domaće valute u papirnoj formi sa brojevima od četiri cifre u velikoj količini, neka se osloni i isprati moju viziju a zahvali sutra:

Boš 20.5+
    Mirotić 13.5+
    Valančijunas 12.5+
    Galinari 15.5+
    Šruder 11.5+
    MCW 14.5-
    Lopez 18.5-
    Rubio 10.5+
    Kazns 24.5+

9. Стеван
    Аха, и Бени прошо, значи ваља Жајкова тема.

ма супер је, пребија.

10. Boš 20.5+
    Mirotić 13.5+
    Valančijunas 12.5+
    Galinari 15.5+
    Šruder 11.5+
    MCW 14.5-
    Lopez 18.5-
    Rubio 10.5+
    Kazns 24.5+

od ovih samo boša, galoa, lopeza i kazinsa ima u mocartu, s tim što je kazins na 26.5, a galo na 17.5

reci ti meni mišljenje za sledeće likove: lebron 25.5, ajzea tomas 18.5, lauri 18.5, oldridž 17.5, vučević 17.5 i lilard 24.5

11. nema veze, odigrao sam sledeće:

tiket 1

denver 203.5+
    sakramento 1 (-3.5)
    vučević 17.5+
    lebron 25.5+

tiket 2

golden stejt 109.5+
    san antonio 1&203.5-
    klivlend h1 (-5.5)
    lauri 18.5+
    lendard 17.5+ (mada bolje da sam stavio oldridža)

12. Iz sokera su granice.
    Haha, pitaš me baš za sve kod kojih sam se dvoumio i odustao :) Džejms i Vejd su veliki drugovi i kumovi, uvek dobro igraju jedan protiv drugog i zato se očekuje da će da se raspuca Džejms, međutim ide na Denga, a i ta leđa ga zezaju i nisam bio pametan šta da odigram. Možda za nijansu pre plus nego minus. Ajzea je luda kornjača, koliko vidim nije starter danas, a rezervni plej Toronta Kori Džozef mi je nepoznanica što se odbrane tiče. Toronto će ih puniti iz reketa tako da ostaje Ajzea da roka. Lauria još nisam gledao ove sezone, osim što znam da je smršao. Svakako moguć plus, pre nego minus. Za Oldridža isto ne znam šta da mislim, vrlo moguće da dođe do blowout-a jer je Bruklin desetkovan pa vrlo lako može da se desi da ga Pop odmara jer ima i Dejvida Vesta kao bekap četvorku, plus što Sparsi sutra idu u Boston. Na Vučeviću će da se smenjuju dva dobra centra, Kanter i Adams, prošle godine čini mi se da je Vučević brzo upao u problem sa faulovima jer se kačio nešto sa Adamsom. Verujem da će i ovog puta da ostane uskraćen za poene tako da minus mada bi bolje bilo da je granica poen viša. Finiks i Portland već sutra igraju revanš, samo što se igra u Portlandu, Lilard je prva violina, Bledso ništa posebno u odbrani, znači izgledno je da dođe preko te granice.

13. nema veze, odigrao sam sledeće:

tiket 1

denver 203.5+
    sakramento 1 (-3.5)
    vučević 17.5+
    lebron 25.5+

tiket 2

golden stejt 109.5+
    san antonio 1&203.5-
    klivlend h1 (-5.5)
    lauri 18.5+
    lendard 17.5+ (mada bolje da sam stavio oldridža)

Drugi tiket mi se sviđa, pre sam za Lenarda nego Oldridža danas

14. morao sam vučevića da stavim jer je kanter preloš u odbrani, verovatno najgori centar u tom segmentu u ligi jbg

15. koji Vam je kura* više sa tom košarkom

16. GDE JE IZIJEM KAD TREBA NAJVIŠE??

17. Krenulo je karanje mladjanog izijema...

Namažite Niveu kladionice, jer dečko može i na našim, i na stranim kladionicama, jako i do samog kraja, nema šta.

18. Dajte fudbala. Pele daj one tvoje astronomske

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.