Polako, ali sigurno...

1. Francuzi druga lika veceras u 8 napasti

2. Koji su najsigurniji odavde

3. Pratim te sa 50 feninga

4. armine svi brate...ovo vam je prilika da izbrisete dugove i konacno zivite bez straha da cete primiti noz u rebra.

5. najgore sto me jebe kladionica

6. Somi ovo sam i ja hteo da predlozim i odigram. Pogeldaj H na Unicaja CSKA 11.5. To je ono o cemu sam juce pricao. Kvota je bila 5.50 na Unic. pa se podigla na 6. Ali je H ostao isti. Prema tome nema rasprave vise necemo da se svadjamo H2 .

Isto tako Strazbur H1 Hendikep je 11.5 kvota 5.50 sad 6.0

Isto tako Njukasl Iglsi i Paulestino kod Brazilaca h je 11.5 tako da cu i to ispratiti.

Ajde da vidimo pa cemo se cuti na kraju dana.

7. 29 razlike za moćne ruse. možda čak i 36.

8. kazem vam da ce jedna od ove cetiri doci u glavu da ce dve pokriti hendikep...

9. jesi normalan miso 100 hiljada na ovo ?? imas ti para za bacanje cim se ovako igra

10. богами мишо...

11. да, да сад ме сви зовите тако јер сам рекао да ме боли што ме не зовете...не треба ми лажно пријатељство. ови тикети су поклон вама и то је крај, одлазим одавде...

12. dodje mujo sav u gipsu i kao sta je bilo kaze on avionom isao i kaze na mikrofon VANKUVER VANKUVER i ja ti izbacim kufere napolje :D potom krene da vice JAMAJKA JAMAJKA ja sta cu majku izbaci napolje :D a onda kaze HAITI HAITI pa odo i ja hahahaah :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.