Polako, ali sigurno...

1. Sad cu da ti opravim tiket nema teorije da padne ok?

2. Ajde, usišio sam ga mož da jebe da slomi

3. Dobar tiket, nisi me razočarao.

4. Imam osećaj neki ljuti da gubi Jedinstvo danas.

5. Odigrali su 2 ocajno sad je red da odigraju dobro, takvu neku formu imaju jebem ih, svakako je izvesno da bude fazon 0:0 sa mrtvom igrom, ali mogu da dobiju lako kao protiv evertona.. Kristal je poceo slabije da igra, ne verujem da moze do pobede

6. Brt iskreno, ne verujem baš čoveku koji ima 17 prstiju ukupno.

7. armine smejaces se kada posle ovde napisem samo jebi karaj prdi

8. ma na somijev koment brt, nema loseg tiketa

9. bravo celsea ajmo jos jedan dok su u bunilu pa parkiraj autobus i matica ispred kurta hobotnice tiboa

10. Jebo vas Bog u pičku i vas i Šomija23 što mi bacio žišku da otvorim u sokeru ovo govno 5 ektara ječma ima danas da posejem i na fudbal u 7 da idem ja gledam Liverpul da l će da da gol. Bio sam živ čovek.
    OVako sam se osećao sa 14 kad sam igrao kanter

11. brt ja mrzim da pratim rezultate najvolem da uvece pogledam rez tek kad je gotova tekma ili poluvreme zavisi sta sam igrao

12. A nema druge jebemu mater

13. @predrazinjo

predrazinjo jesam ti pricao kad sam prosle godine dobio mail od BetVictora u kom mi kazu da povucem sva sredstva na neteller i da ce mi blokirati nalog jer prema njima navodno sam chiter i stetim im "kuci" na taj nacin, a ja sve legalno radio i tipovao.

OBRATITE PAZNJU 1

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/nastavlja-se-rat-vecitih-rivala-vazura-zna-ishod-meca-zvezda-ofk-terzic-likuje-zbog-16-clanak-1998371

"Verujem da će sutra biti oprezniji, ali utakmicu ne moram da gledam, jer znam šta će biti", nedvosmisleno je Miloš Vazura optužio Crvenu zvezdu i OFK Beograd za nameštanje mečeva.

OBRATITE PAZNJU 2

Hibernians - Sliema, 3:2 (0:1), 12.04.2015, Premier League 2014 2015
    Sliema - Hibernians, 3:1 (0:1), 19.01.2014, Premier League 2013 2014
    Sliema - Hibernians, 2:3 (2:0), 20.04.2013, Premier League 2012 2013
    Sliema - Hibernians, 1:3 (1:0), 15.04.2012, Premier League 2011 2012
    Hibernians - Sliema, 1:2 (1:0), 19.03.2010, Premier League 2009 2010

14. KAd igraju ovi izijeme?

15. odlozen mec, trebao danas

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.