Polako, ali sigurno...

1. Plakaćete da se vratim na temu, da vam razbijem maler.

2. evo odoh samo da doruckujem

3. Dobar dan. Evo nekog mog vidjenja za Christmas day games:

MIA-NOH svi domacini su favoriti, igra se kuci Bozic je puna hala, ali ovo bi moglo biti iznenadjenje danas. Trebalo bi probati u glavu, hendikep 2, ili najsigurniji tip za posle doh2.

OKC-CHI ovde bi trebalo doci do blowouta, jedan od tipova je doh1 ili za malo nesigurnije 1.

GS-KLI probao bih 1i- ali ovde nam je glavni tip igrac.

HOU-SA jebeni kljakavi Hjuston. Ova govna bi mogla da naprave iznenadjenje i nekako dobiju SA poprilicno je dobra kvota 3.7. Probati doh1 kao najsigurniji tip.

LAL-LAC e ovde je h1 Los Angeles Lejkersi znaci da pokriju hendikep od 11.2 poene.

IGRACI:

Lebron James + Barnes je odsutan, ko ce da cuva Jamesa? Voli biti tretiran kao underdog, Christmas day, Kari je pre par dana izjavio da je najbolji igrac sveta. Ovo mora biti plus.

Kobi Brajant + Isti slucaj kao i Lebron, underdog u ovom susretu. Dao je zadnju 31, igra protiv gradskog rivala, najvecih pickica na svijet, i ne vidim razlog da on na ovaj dan blagi ne uzme 5000 suteva.

4. Sve sam igrao kontra hahaha sem Dzejmsa +

5. pa videcemo.. mozda sam u krivu ja

6. Dzejms + i harden minus lo je uhvatio jutros, sad se pomerila granica za fazon 5 poena ne isplati se, a svi igraju to

7. Ja olridza + rouz + SA majami doh1vejd + i la derbi vise od 202,5 evo neznam

8. Липрон плус, Оклакома јединица #скромност

9. dvejn vejd jebat cu ti mater

10. Dejvis nije realan jebote, lagano će preko 40 da ide, bukvalno sam igra

11. imam minus la ga no

ja se bas dosta razumem u igru pod obrucima

12. mnogo je spala kvota na lejkerse prica se po gradu da ima izgleda da dobiju boston kliperse

13. флипсе иде ли кари преко а

14. дал ће ова двојица да преносе све утакмице, било би до јаја, стварно ћу се сморити ако ставе ковачића да преноси КЛИ-ГСЊ

15. nzm trebalo bi on i lebron da se nadmecu ovaj da uvali 40 ovaj 50 koji drugi scenario moze da bude

16. ocajna tekma za sad mada jesu malo popravili krajem druge

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.