Polako, ali sigurno...

1. Posro mi se u usta Braunšvajg mrtvi

2. Ja se bar trudim za razliku od tebe, a ti sedis tu, ladis muda i ne radis nista.

3. sad se vracam gajbi i reko aj odo da bacim 100din na nba igrace da nalupam i kazem sebi sta radis to budalo, kad ne poznajes nba najbolje a i da znas sve je to nenormalno, ajde ne glupiraj se majmune i odem kuci

4. Koliko je Žajk fejlovao jebem ti

5. yeleo bih 22,30E da stvorim do 4og januara

6. лош дан. желео бих само мало да се поправим на нба, јери ''полако али сигурно'' максима, па меркам Индиану, Милвоки..

7. ал појешћу говно и ићи ћу ол ин на јужоамеричку одбојку која је тренутно једина ствар у лајву...

8. Pozdrav dragi prijatelji imal ko od vas Leprijev fejs ili br???
    Radmilo pre bih te pomazio po toj kori tvojoj iako je veliki post nego podržao malog degenka rasnija, ujeo si me za srce sad tako da jedi govna.

9. Brt oprosti mi znam ja da ti ne bi, ali sam mislio da bi u šali to uradio samo da mene zajebeš :((((

Ne znam šta mi je bilo, trenutak nemoći brt, izvini, evo daću vam dubl za sutra da se iskupim:
    Cirbes +
    Luvavu +

10. U lajvu na sakranento i orlando

11. Ne znam šta mi je bilo, trenutak nemoći brt, izvini, evo daću vam dubl za sutra da se iskupim:
    Cirbes +
    Luvavu +

LA-GA-NO.

12. Хахахах јаоооо. чекам Џастина Картера из Каршијаке 11.5+, цар рокне 11 поена у првом полувремену. У другом промаши 4 зицера, 3 тројке, закуцавање! и два бацања. И остане на јебених 11. А пре тога погодим Штимца, Гудуру и Шилба +.

13. mene je tako jednom bogut pokvario

14. Докле ће да траје ово ја не знам јеботе

15. do sutra jer sutra cu obezbediti sve aktivne clanove

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.