Polako, ali sigurno...

1. Makabi 76.5 +
    Fener 80.5 +
    Cedevita - Olimpijakos H2 1.5
    Bost 7.5 -
    Guduric 5.5 -
    Savanovic 10.5 -
    Voroncevic 8.5 -

2. Dajte jednog košarkaša iz NBA da će doći sig plus. (al nemoj dekijevsko sigurno)

3. Pa ne tražim žiranta jebote. Idte ukurac.

4. Dio, ja ću za večeras da preskočim NBA jer se igraju samo 3 meča, ali kad bih igrao nekog, stavio bih Džamala Kroforda 16.5 +.

5. Ma spičio sam neki monstruozni tiket, da dobitak bude milionski, stavio bih šta bilo, čisto da ne bude da ne odigram ništa.

6. Ambiciozno, nema šta. Nek je sa srećom.

Ovo me podseti, el počeo Furkan da igra za Darušafaku? Da znam šta sutra da igram na njih.

7. Treba da jeste, ima ga na fantaziju.

8. Igrao je u prošlom kolu EL nešto malo, par minuta, kapiram da nije bio uhodan uopšte, verujem da će sad više da dobije i pokaže svim zlobnicima koji su se smejali dendi.

9. Darussafaka pens Aldemir to four-year deal
    Darussafaka Dogus Istanbul strengthened its frontline by signing Turkish national team center Furkan Aldemir to a four-year deal. Aldemir (2.07 meters, 24 years old) arrives from Philadelphia of the NBA. 15.11.2015.

10. Pazite sad ovo:
    Federer - Nišikori 2, kvota 11!

Zašto, zato što je federer govno i prvim setom je obezbedio sebi prvo mesto i sad će samo da gleda da sjebe našeg nola da mu napravi pritisak i da ispadne pa da govnetu švajcarskom, jeb'o ga kelt kako se priča, bude lakše da uzme turnir!

11. A bilo je šansi jebem mu mamicu japansku, ja probao iz sprdnje.

12. Da sam teniser zvao bi se Nišikori trika nema da bude drugačije.

13. Kakav je ovaj? Nisam probao, ali možda večeras da popijem, pa kontam da kupim.

http://publicbar.com/wp-content/uploads/2010/08/jameson-irish-whiskey.png

14. nisu kurac ni jedan ni drugi nego tako se kaze

15. Loše brate, sladunjavo govno ko burgundurac

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.