Prijava

Zašto misliš da je to nezamislivo? Ima ljudi koji su glasali za Vučića pre i Vučića posle nove ere jača je razlika nego između Čede i Šešelja

A što bi bilo nezamislivo, samo pitam, jer piše Maestro tako da je bio i ovo i ono, možda je politički isto... Al ja ne mislim da nešto ne trba da budeš, budi šta hoćeš dok si srećan time i ne diraš drugog. I šta fali kariranim košuljama, postojale su pre nafuranih klinaca, postojaće i posle.

Mnoge stvari su predmet prezira jer su preforsirane dok su pre toga sasvim prihvatljive bile. Tenis, splavovi, karirane košulje...

Jbg, a čoveka bi trebalo da boli uvo, a ne da popušta pred prezirom okoline. Voleo neko splavove, pa sad ne ide jer su preforsirani, ili nosio košulje, pa sad čeka da izađu iz mode... Jebo modu, i njeno praćenje, i njeno izbegavanje.

Eh Valde šta bi sve trebalo

hahah pratis modu.jel vodi ruska jakic neku emisiju da se informisem malo..danasnja moda je gora nego 90iih..kad vidim likove u zenskim farmerkama ili kad nose one trenerke sto lice na dzak,uhhh..

Kad je tenis bio prihvatljiv, ljeba ti? xD

Kad igrala je Sabatini Gabrijela.

Pre zabadanja noža u labinu Monike Seleš

солидан дилдо агилни

Pa pazi brt vidim ja pozitivne stvari i u Cedinoj politici, nekad ga skroz kapiram a nekad mk se sere od prozapadnjaka i lbgt populacije, isto tako i Seseljeva politika mi je kul na neki nacin ali opet mi je rusofilija nekad tako primitivna stvar. Do pre dve godine bih rekao Ceda, sad sam vise Seselj.
Vidim u svemu dobre i lose strane i nista ne prihvatam zdravo za gotovo ne vidim manu u tome.

- Reci mi nešto pozitivno, draga!
- Čarli Šin! (publika u transu)
#AndrijaiAnđelka

да ова епизода оплодила баш доста јако

a cekaj maestro jel ta firma za koju radis porodicna mozda, oceva ili..?? ako mozes da odgovoris znacilo bi mi dosta..

хахахах изјем не пушта