Andrija i Anđelka

1. Armine zvanje kurvi i snimanje razgovora je tako 2008 jbg ima onaj lik što pita
    A GOSPOĐO JERI GA PRIMATE VI U DUPE AHAHAHAHHAHAHA
    Zajebavaš li me.
    Ovo što je Lab okačio o pljuvanju Mila ima poentu jako jako dobru ali nije humor i nadam se da im humor i nije poenta tu. Bockaju sve ok ali ne treba se smejati grohotom na ovo

2. Tbok intervjui sa Doktorom Dominatorom su u top3 audio zapisa u istoriji čovečanstva i interneta generalno

3. Drzavni posao zakon za sve ove serije novonastale

4. Ukusi su različiti reče mačka i pojede svoje govno
    Ljudi su stoka a moja misija za danas je uspešna jer sam uspeo da vas odvratim od pljuvanje A i A da ne budete hejteri jebeni nego da se lepo slažemo jer je to mnogo bolje nego da se ne slažemo. Ovako je svako rekao po nešto i super

5. Zajebite vi to svo mudrijašenje, TBOK, Državni pisao, Nadrealiste, zezaju se sa stvarima zbig kojih bih radije plakao, odo ja da gledam kompilaciju Dragorada Maleševića Drakčeta. Pa ću posle da pređem na Žiku Pavlovića.

6. Bem ti telefon i debele prste.

7. A zaboravio si Šojića...

8. Pa ovo s kurvom je bilo fazon 2004. Tu negde, to sam samo primer dao ne rade to jbt, nego nebitno ne objasnavamo sad zasto je moj tata jaci od tvog :D

Doktor dominator objasnjava, nalazili su tih budala dosta

9. Je li taj doktor onaj sto je objasnjavao kako ne smijes da uznemiravas psa dok jebe?

10. Hahaha morao sam da pustim doktora da se podsetim, umiranje u 3 ujutru

11. Ja sam fazon gledao TBOK ranije pomalo i nisu mi bili nešto naročito, odgledao sam bio par klipova, bili su mi ok, ali ništa specijalno. Pre nekoliko meseci odlučim da ih pogledam opet, odgledao sam ono zarila kandže i poslušao onaj klip sa Gajovom poezijom i jednostavno je kliknulo. Od tad umirem na svaki njihov klip, bilo audio bilo video, ima nešto neobjašnjivo u njihovoj glumi, dikciji, načinu trolovanja, što ih čini urnebesnim, ali prosto moraš da se ubaciš u taj mod, ako ideš sa predrasudom da ti se ne sviđa, neće ti se ni svideti.

12. Ja biram put univerzalnog bola u kurcu. Jebe mi se ko šta sluša, šta vozi, šta oblači, šta jebe, šta jede, šta gleda, iskreno žalim ljude koji pizde jer neko tamo nepoznat gleda Nadrealiste, a ne gleda TBOK, zatim sažaljevam one koji pljuju po ribama koje se jebu naokolo i objašnjavaju kako to ne treba tako, "prawa domaćica bla bla tradicija bla bla", puši kurac, ne tera te niko da je ženiš. Sažaljevam i modne eksperte kojima titra kapak kad vide najk torbicu/ermaks/tesne pantalone/roze košulju/ešarpu/??? ili neki proizvoljan komad garderobe, za njima žalim i deklarisane pripadnike uskih društvenih grupa: metalce, dizelaše, repere, priučene hipstere, uberpatriote. Generalno, kenja mi se od ljudi koji žele da ti objasne kako nešto treba. :DD

Armine, jesi odslušao oba dela?? Ja ne znam. Oženjeni sredovečni direktor filijale velike korporacije, dvostruki doktor nauka nežne građe, vlasnik kuće na Azurnoj obali - u slobodno vreme traži submisivne ribe preko oglasa da dominira nad njima, a intervjui s njim se završe tako što odgovara na pitanje da li ume da koristi libelu, da li bi voleo da bude rašljar, da li bi radije prepao sovu, pingvina ili slonovu kost, da li bi se pre branio šrafcigerom ili malim komadom kape

13. Da taj doktor dominator jebe, kad tako potrefe lika, mogućnosti su neograničene. Ja sam umirao i na ono "dlakave žene" gde su prebacili priču na hranu koja nema veze sa temom, pa vidovita Sonja, Boro jebač, onaj lik što ga pitaju koliko je fazon 34x65, pa im posle preti sa bratom koji radi u policiji lol

14. Hahaha a mislis drugi deo intervjua ili? Sad preslusamavam 3 dela prvog intervjua tek, zaboravio sam dosta stvari

15. Vidovitu sonju su isto ozbiljno trpali hahah

Isto ovog lika plakanje
    https://youtu.be/qLDVIUWsP24

16. Drugi je bolji, tu su ga baš onako usrali sa tim pitanjima

17. To sam hteo sledece ako mislimo na isto? Al nije isti lik
    https://youtu.be/GeKicEvVgAs

18. radj i jednostran,to sto neko ima svoj stil ne znaci da pripada nekoj sekti,cuj uske drustvene grupe jbt

19. Ol, nije stvar stila, ne pričam o stilu jebo te kurac, ni izgledu generalno, napisao sam iznad da se gnušam procenjivanja nekoga na osnovu izgleda i odevnih predmeta, nemam ništa protiv najistetoviranijeg, najpirsovanijeg baje u kožnim gaćama i Nešom Galijom na majici, nego pričam o toj filozofiji, kao ribe koje isključivo zacrtaju da će izlaziti po urbanim klubovima gde holandski DJ anonimus pušta minimal tehno jer je to stvar njihovog IMIDŽA i ispod časti im je da ih vide negde drugde. Ili mlad metalac majmun koji tripuje da treba da se okuplja isključivo sa muzičkim istomišljenicima i da je to ispravan izbor, a zapravo je podjednako zatvoren kao i Kinez iz Borče bahati kralj splavova. Onog momenta kad počne da te boli kurac za to da se izjašnjavaš KO SI I ŠTA SI I KOME PRIPADAŠ, tad ti postane mnogo lagodnije, treba U SVAKOJ SITUACIJI ODLIČAN DA SI PLIVAČ brt

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.