Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Axaxaxa govnari realno šta
Za mene je država boli me kurac. Drvar i Glamoč su u Livanjskom kantonu lolol
Brate ti kad si bežao imalo se za gorivo do centralne Srbije, malo Beograd, a?
Moji su imali kintu tad, a i Dejton je bio posle Oluje, tako da ni u kom slučaju nismo prolazili kroz Republiku Srpsku.
Pa morali ste imati kad ste švercali po Krajini dok je pošten svet bio u rovovima.
Matori je ceo rat proveo na bojištu, a nisam kriv što mi deda bio učesnik WW2 (na pravoj antifašističkoj strani), plus bankar.
Axaxax Prov ratni profiter
Nemoj s time da se sprdaš, porodicu ne diraj jer je samo za primer!!1
Ovo neki bugarski fazon šta
Ko su pravi antifašisti na prostoru SFRJ brt
Kako je krenulo s vađenjem dokumenata još će ljotićevci da ispadnu najljući antifašisti
Partizani. Sigurno nisu bradonje.
Ovde mlad major verovatno priča kako će Žabara privesti pravdi?
https://s32.postimg.org/v8cipav2d/123.jpg
Partizani su '32. sarađivali s ustašama u Velebitskom ustanku kad su ubijani Srbi
ok
Gde je Dodik držao govor recite nemoj da ste majmuni ok pls
Na Busijama brt, nema još nigde video izgleda
Dodik je svoj govor održao brate na Kipru u jednom baru gde je bila mala ali odabrana publika Rođa Raičević Minimaks i Arkan carina
Care, kako ti ovo, kao apostol jednog viđenja učiteljice života, ovo objašnjavaš?
https://s32.postimg.org/oo0yem9ad/123.jpg
Ovde niko nije rekao da je Dodik poštenjačina i dobar čovek, nauči srpski jbt