Prijava

Kupio od kladionice

Ima smisla, ne pratis one silne predloge zaludu.

Moze neko da stavi "ja nisam iz bosne ja sam iz rep srpske!!!!1" starter pack

cime se bavis?igram kladionucu..bilo bi dobro da igraci mogu da prodaju svoje organe kladionicama.npr kad igrac nema vise sta da proda onda moze da proda bilo koji organ..treba iskoristiti te imbecile maksimalno.ovako od njih imaju koristi samo gazde kladionica a mogli bi nekom i da spasu zivot

Ако је убијање муџахедина (исламских терориста) геноцид, онда ЈЕСТЕ. Нигде не постоји веће војно гробље на свету у коме су сахрањени војници који се воде као цивилне жртве рата. У Републици Српској постоји.

Tako yeah.

Prvo smo pochinili genocid nad Boshnjacima 1995 (ako smo uopshte i izvrshili, i ako su uopshte postojali Boshnjaci), a onda smo nastali 1992.

Roki majmune, makni se sa profila pederchino ni yeahdna izdajnichka.

Mozhda niyeah nastala na genocidu, ali shta kazhu relevantni struchnjaci?

https://www.youtube.com/watch?v=cgpL_kybanU

Pa jebiga Prove kad čitaš samo ono govno od E-novina onda i može da ti se učini tako.

Zashto govno?

Pera Lukovic car!

Zashto govno?

Previše razloga, da bih sada pisao.

Pera Lukovic car!

Na ovo ću se samo nasmejati.

Ako je RS genocidna tvorevina, tom logikom je skoro svaka drzava na svetu ista takva. S tim sto RS nije drzava naravno.

Kad Glavni vidi temu pa ja ne znam hahaha
Neće on jebati da se Prov zajebava

задње вријеме дошло, не можеш више побити пар хиљада муслимана одмах си злочинац и држава ти је геноцидна творевина

Jeste. Pobili smo ih ko zečeve.
Uta-ta! Rata- ta.

Mislim evo jedno moje realno mišljenje o RS. Mi nikako ne možemo biti genocidna tvorevina jer se nikada i nije desio genocid. To što balije lažiraju ono u Srebrenici, sahranjuju tu sve koji su stvarno ubijeni, onda vojnike poginule u borbi, sve umrle prirodnom smrću u Srebrenici do 2000. itd. to je njihova sramota. Drugo RS sve i da se desio genocid on se desio kasnije. A prema balijskoj logici onda je i Amerika genocidna tvorevina. E sad oni hoće da sebe naprave žrtvama, a nas zločincima od kako je rat počeo i stalno se nadogradjuje priča o našim zločinima. I zajedno sa strancima nam jebu mater već 20 godina, uzeli su nam vojsku, grb, himnu dan državnosti... I redovno smo mi krivi, a zajedno sa zapadnom propagandom hoće da nas toliko satanizuju da bilo kakav zločin prema nama može biti opravdan. Kao što opravdavaju Orieva gnusna zlodela(razapinjanje, sečenje glava, davljenje lancima...) tako će moći opravdati i sve buduće zločine. A što je najgore 90 posto balija je sigurno da se u Srebrenici desio genocid jer im time glavu pune godinama. A kad se dodaju i ovi različiti bolesnici koje imamo u BIH (vehabije, mudžahedini, arapi) i glupu masu naroda dobijamo to da ćemo nekada najebati u budućnosti i to ono baš. Istina je da je u ratu najviše muslimana poginulo, ali jbg to je bilo najviše u borbi, što je i normalno ako si jači. I naši zločini koji su počinjeni nad civilima su većinom odradjeni metkom, a na turske načine kakve su oni koristili. Nama je najveći neprijatelj smrdljivi zapad koji samo naše heroje osudjuje na ogromne kazne a njihove oslobadja. Ali neće zapad biti stalno tako jak, i njima će svima doći glave podržavanje mudžahedina u BIH. Taj isti radikalni islam će ih pojesti, prežvakaće ih. Počelo je sa ogromnim brojem muslimana u Francuskoj, sad se širi na Nemačku i dalje. Znači zbog Kosova i BIH će najebati oni sami ali tako im i treba nek smo mi genocidni a nek se njima raznose po ulicama. Govna jedna će dobiti to što su i tražili.
A što se tiče statusa RS mi smo napravili nebrojeno mnogo grešaka odnosno političari koji su govna potkupljiva. Prvo smo trebali da krenemo da uzmemo jedno 70% BiH pa da onda pregovaramo. Pripalo bi nam Sarajevo, Goražde, ne bi bilo nikakvog distrikta, imali bi mnogo veću teritiriju, izlaz na more... To je prva greška, druga je već na Dejtonu kad se trebalo Sarajevo proglasiti distriktom i da ostvarimo puno nezavisniji status. Onda što smo sve davali ledno po jedno, što su političari bili govna jer su se bojali da ih visoki predstavnik ne skine sa funkcija. I svako oduzimanje nadležnosti nailazi na mali protest. To treba smao radikalno. Npr zabrane nam dan državnosti svi na ulice, naši političari neće u zajedničke institucije, ne poštujemo ni jednu odluku smrdljivog suda, referendum odma blokiramo sve puteve i tako neke akcije. A ne skupili se oni i dali zajednički dopis o ovom ukidanju popišam im se na njega. Uglavnom ne ide na dobro po nas nikako, valjda će se nešto da se desi na globalnom nivou da nam jednom krene na bolje, a i mi sami moramo da potpuno promenimo odnos prema RS, veća podrška Srbije i da budemo jedinstveni a ne da se kolju vlast i opozicija.