Prijava

Prov, objašnjavam spasavanjem života oko 1.7 miliona jugoslovenskih života, kako ti objašnjavaš što je Čiča 2 znao ko je Valter i što se govorkalo o Janka Pusti, te što je gensek Gorkić obećavao teritorijalne naknade Mađarskoj i Italiji?

Ima link namerno neću da kačim jebo vas govor

Otkud ta brojka od 1.7 miliona da smo bili na strani Nemačke? Mi nismo bili saradnici okupatora, pa nas je, čitam na Wiki, stradalo prilično ispod jednog miliona? Ne ulazim u verodostojnost brojki, ali u svakom slučaju Jugoslovena nije stradalo milion. Ako i jeste milion, sigurno nije 1.7 miliona.

Glavni ne kenjaj daj ja ozb tražim.

Procene poginulih Jugoslovena kreću se od 1.2-1.7 miliona mrtvih

Al' sam sastavio rečenicu, kao prevodilac za oglase na Pornhab-u.

pa u tih 1.7 miliona je ugrađeno jedno milion lažnih srpskih žrtava, ono fazon 700 000 jasenovac itd

To ti pričam, ovi naši izveli neku kenjkavu doktorku što zahvaljuje Vučiću što vodi Srbiju lol i Vučića koji indirektno kaže narodu da će kurac da se vrate kući i plače plače plače sav je krst ovog naroda pao na njega jadnog, ovo je bre način na koji se drži govor

kolko su srbi najjadniji narod na svetu pokazuje da su spremni da lažu kako ih je neki neprijatelj pobio znatno više nego što jeste. Pa mene bi bilo sramota da tvrdim da je u Jasenovcu pobijeno 700 000 ljudi jer jebote pobili nas jebenih 700 000 samo u jednom logoru plus još par stotina hiljada drugde pa šta smo mi ovce što idu na klanje?

Solidan Dodik. Baš baš. Iz glave grmi 15 minuta bez da mucne pod jakim tempom.

goveđe glave kao dodik kad nastupi bežanija gaze kolima svoje članove porodica ne bi li što pre pobegli od crne legije ustaške

upali se ultimate survival mod

Gvoz razumem ja da ti oćeš da budeš govnar ali za to ti treba Rasni da dođe ovde pa da te napušava. Rasni ti je banovan.

Bohore, ovo nije uopšte iz glave. Spremao se on dugo za ovaj govor. Veoma potpaljiv. Sad je u Bosni dovoljan jedan ne mnogo veliki incident između Srba i Bošnjaka, i eto rata opet. Da li je Skočko pričao, svaka kuća u RS ima arsenal. A šta onda tek imaju muslimani ako nisu zaboravili. U roku od 10 godina izbija građanski rat u Bosni, dušu dajem ako grešim.

Brt pa u Šumadiji svaka kuća ima arsenal ništa to ne mora da znači. Ratovalo se, donosili ljudi, čuvali trebaće

Šta ceniš prov, ko pobeđuje

MA DOBIJAM TO ŠTA KURAC