ŠAH

1. Kod Nikolasa na slavi

2. pa u prvoj sam imao remi ali ga nisam zeleo i svesno usao u problem pa sta bude, to smo vec apsolvirali nas dvojica tamo na cetu

u drugoj je sve dodlo na svoje

3. u drugoj se rano zeznuo sa lovcem, nije imao sanse

4. прерано сам се прејебао у другој са неким стварима (нарочито онде кад сам дао ловца рано због глупости), али мислим да бих солидно профитирао да сам гурнуо оног пешака и напао оба топа, узмеш даму, али бих је извадио одма'.
    јбг сад, солидне партије. 'ајде ту трећу да решимо, мада ме је и ово изморило (одма' изговор хаха)

5. ajde ajde jos jednu jebes nereseno

6. ja sam prvu i izgubio samo da ne bude remi mrzim remi

7. ja sam bukmarkovao ovaj sajt pa ako neko bude hteo digra sutra nek se javi, al na 5 min mnogo je ovo

8. https://en.lichess.org/MhUUs0Pl/white#30

може ли ово да се линкује овде? то је требало да урадим, пешак напред, а не да бежим с дамом, слепац.

едит: ја јбг не могу да играм на пет, ту баш појебем много ствари кад брзам.

9. na 5min ocu uvek

10. otvaram link bez problema, aj ubrzajte da vidim pobjednika pa da idem spat

11. ajde bre coa pusti devojku ima momaka jos

12. какав превид, сад тек видим колико би то био до јаја потез, јебемуматер, а нисам хтео да тражим тејкбек, да не кажеш пичка, пичка.

13. а, завршио сам то поодавно, ево играмо, идем, ја сео и анализирам хаха.

14. али мислим да бих солидно профитирао да сам гурнуо оног пешака и напао оба топа, узмеш даму, али бих је извадио одма'.

Ja sam mislio da nisi video ovo jbt jer to mi je jedino logično da ne odigraš samo ako ne vídiš

15. јбг, деси се, нисам играо дуго :)

16. Nisam se udubio al ono je s pijunom mat bio možda

17. није, гледао сам и то, али бих био имао топа предности ако би он решио да узме даму тад. а и овако бих га имао, хах. јбг.

ту је изгубљена партија, тотално би друга прича била.