ŠAH

1. oce neko? prejebo me coa u poslednjoj imao sam opasan previd ali fina partijica

2. презнојио сам се, ово мирише на добро ривалство, наставићемо сутра, стварно сам уморан сад јако.

има ту неких глупих грешака (попут оног мог с ловцем па са пешаком у другој и овог твог превида у трећој), али није ни лоше толико.

3. ma ok je svidja mi se sto si skoro dobar kao ja pa mozes i da me pobedis xd

4. ne ozb tu smo negde cim mali previd resava sve al uhvatim se da trosim mnogo vremena vrv mi se spava nisam ni znao da je 3 sata da me zena nije pitala ocu da se jebavam s tobom ili s njom

5. ал' прва ме је усрала признајем, ја онај мат нисам ни видео док нисам одиграо потез, ишао или на реми због понављања или да ти покупим коњем оне пешаке доле ако пробаш да избегнеш реми, хаха.

6. brt to je realno bio vecni sah, nisam to hteo hteo sam da vidim sta ce da bude da se igra u pare ne bih ti tu partiju dao ni u ludilu

7. Presolidan Radmilo. Ja ga pamtim kao goreg. Pljuni me ako nije vežbao po godine i čekao ovo.
    Večeras jako dovitljiv

8. hahahahahah da vezbao je sig

9. gledaj ovi što igraju šah šta ste vi neki sovjeti

10. pazdravujutsja dragi psjeto budeš htjel igral šaha

11. не играм шах иначе (бар два месеца има како нисам одиграо партију уопште), па нисам баш ни вежбао на тај начин, али знате шта играм, сад ћу да вам откријем тајну.

има баш на овом личесу тамо тренинг да се одабере, на првој картици, и онда те комп баца у неке ситуације где треба да се реши (матира, узме нека фигура и сл.) у два-три потеза. јако ми се свиђа и играм се с оним сигурно бар три пута недељно по једно пола сата кад имам времена. није то то кад нема партије праве, па да се то види на делу, али је добра ствар јако, јер те научи да решиш неке ситуације лаганије.

јесам био гори, зато што онда кад смо се залудели једно време пре тога нисам играо бар 2-3 године, у међувремену се мало залудео чисто да не будем нубина јебена.

12. Hahahahha na trening jebeni si isao kolke sam ti komplekse nabio

13. I sad dosao posle godinu dana kao pamtim ja rezultat ajde da igramo picko a ja sah nisam igrao od onda (salim se razguzio me lecki relativno skoro xd)

14. а јебем те у уста па било је и тад у најмању руку нерешено, кад сам био нубина тешка, знам да смо две играли и да сам једну добио сигурно, друге се не сећам.

а тренинг бијем кад сам докон, занимљиво ми, партије ме углавном сморе после 2 макс., као сад, једва сам три одиграо.

15. са лечким и трућем се тад нисам ни усуђивао да играм, било ме је срамота да се не лажемо, сад бих се опробао, свакако би ме натоварили прејако, али би ме било мало мање срамота џд

16. Coa ti se smej vežba je majka.
    Ja u rl samo s jednim drugom igram šah, ostali su nubovi jači sam dosta.
    E sad on radi u Beču i igra sah nonstop da l s gazdama bratom na fejsu al igra. I dodje da igramo, ja nisam pipao 6 meseci i 10 dana ne mogu da ga pobedim. Kad odigramo 15 plus nema trika da me dobije dokle god je ovde jbg
    Vrati se i opet kad dodje isto
    A te vežbe sam i ja ulazio Radmilo ok su

17. Truć je jebeni velemajstor i živi od šah turnira

18. E da, Laki meki najgora cigara ikada

19. ja volim da počnem sa sicilijanskim otvaranjem

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.