ŠAH

1. Gvozdenov sicilijanac je pobedio!

2. Zato ni ne mogu svi biti šahisti a primeri su dušan 1001 i Radmilo Topola

мотивисао си ме совим, космајац, само да знаш!

ма немам ја шанси ни са трућем ни са лечким, ту нема приче, него ето, опробао бих се с неким за кога знам да је три класе изнад мене, чисто да видим колики сам нуб сад. а ћалета не могу да питам, он је јак, али вероватно би се попичкарали десет пута у току партије око нечега (не дао бог да нешто крупно превиди јер ни он не игра годинама и да га добијем случајно, хаха) а добро сам сад с њим џд

3. Haha s ćaletom se ne igra ništa
    Karte u vatru idu i tabla se pretura
    Upamti somina zadnje delenje šta imam u rukama svih 6 mi kaže

4. Mene cale pobedi u sahu oteram ga u pizdu materinu ne pricamo 6 meseci

A nije toliko dobar nego mi udje u glavu zna sta me nervira pa onda odugovlaci kao razmislja jede govna ja popizdim i puknem i bikvalno i metaforicki haha

A u kartama nema sanse tu sam stvarno doktor za sve igre osim tablica to je sranje igra i ne igram

5. Ma tablić jbg old skul zna još i remi al ja ne igram to
    I onda kad mi ispriča jajarski moje karte šta da igram moj kurac

6. Brt tablic preglupa igra. Igram poker(od zatvorenog preko otvorenog do holdema i omahe), raub, farble, remi, preferans, fircik, fircik 90, bele, cak i briskule gemblam ponekad. Tablic, mau mau, magarca, sedmice i te decije igre izbegavam

7. ууу, реми, господска игра, седео сам као клинац од можда 16 година у локалном дому пензионера и терао с маторима у туре пића до дубоко у ноћ. омиљена игра с картама, нема приче.

у таблићу гледам да памтим карте само кад се у паре игра или неке туре и слично, ал' ту кад падне концентрација па мислиш да у рукама држи кеца уместо фазон жандара па испланираш унапред и ркнеш к'о коњ, јеб'о си јежа у леђа, пишај све онда, изнервираш се и играш онако уз курац и све оде јој животе горе од кладионице

едит:

Kosovac zauzeto
    Brt tablic preglupa igra. Igram poker, raub, farble, remi, preferans, fircik, fircik 90, bele, cak i briskule gemblam ponekad. Tablic, mau mau, magarca, sedmice i te decije igre izbegavam

хаха, за пола од овога нисам ни чуо никад, рауб, фарбле, фирцик, брискуле, беле, појма немам шта је.

добро, за рауб сам чуо. али чуо само.

8. Eventualno kontra tablic moze biti zanimljiv

9. Evo coa igra tablic jel treba jos neki dokaz?

10. ма 'де играм, нисам играо таблић не памтим. а контра таблић сам играо пар пута, јесте интересантнији. али реми играм кад се заседне.

11. Dobar je tablić. U četvoro tipa u kafančinama u piće milina

12. Fircik najjaca igra na svetu a farble je samo za ozbiljne kockare ovamo u ovim selima ka vojvodini seljaci to igraju ruka im 500e

13. Kontra tablić ni Eru iluvatora i sok od zove ne mogu da zamislim da igraju

14. Kako se farble igraju

15. Bele madjarska igra igra se sa drugacijim kartama tzv madjaricama a i brishkule isto to gemblaju jadranski primorci

16. Mađarice znam kako izgledaju ali ne i igre sa njima

17. Raub igra za razmisljanje jbg nije za svakoga haha a remi moze odlicno da se pegla ako je cip dobar. Tipa cip je 50 dinara i ja sam minus 70 ti si plus 1030 boh plus 600 ti dodjes meni 48 soma boh mi dodje 33,5 soma a ti bohu dodjes 21,5k. Doduse to je stvar dogovora a neki standard je 20 kinti cip

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.