играмо партију, и мени пукне нет на пола, уђем с телефона и наставим, и пазите сад:
псету на сату 30 секунди, игра се 10+5, ја га питам да додамо по једно 2 минута џентлменски јер видим да је јебена партија, ок, дода он без речи, у реду, наставимо, јебавање, јебавање, кад дођемо до ситуације да се он намести да му дам шах-шух коњем, видим да се појебао као ован, реко' да му дозволим тејкбек, питам хоћеш ли, видим искочи ми са стране да прихватим, ја прихватим, кад он послао захтев за реми, а био слабији за коња и топа. и ја прихватим јер с телефона и не видим, а није нам остало пуно времена. каква јајара ахахахахх и доби реми човек а готово било практично. пу, фуњаро нубарска, ахаххах.
pa svi su gledali poslednju, videli su i da si vracao poteze i da si trazio jos vremena(ja svakako igram brzo jbg) i da nisi pominjao tejkbek. jel vidite vi ostali cet dok igramo nas dvojica? ako vidite onda ga banuj truce psuje me i zeza videli ste ne mogu da igram tako
НА ОВОМ ПОТЕЗУ ЧОВЕКУ НУДИМ ТЕЈКБЕК, ДАКЛЕ КРАЈЊЕ ГОСПОДСКИ, И ОН МЕНИ ШАЉЕ ЗАХТЕВ ЗА РЕМИ КОЈИ НЕ ВИДИМ МИСЛЕЋИ НАРАВНО ДА СЕ РАДИ О ВРАЋАЊУ ПОТЕЗА И ПРИХВАТАМ.
а чет ено могу да виде сад шта се писало, тако да не тилмиши се, једи говна.
Moj komšija dotera pešaka do kraja i kaže neću ništa, nisam zaslužio.
ахахаха који поклон
i sve
zahuktava se temica, bilo bi kul da nas ima 15, 20 da napravimo ligu
o jebem ti kako nisam ovaj mat video...
играмо партију, и мени пукне нет на пола, уђем с телефона и наставим, и пазите сад:
псету на сату 30 секунди, игра се 10+5, ја га питам да додамо по једно 2 минута џентлменски јер видим да је јебена партија, ок, дода он без речи, у реду, наставимо, јебавање, јебавање, кад дођемо до ситуације да се он намести да му дам шах-шух коњем, видим да се појебао као ован, реко' да му дозволим тејкбек, питам хоћеш ли, видим искочи ми са стране да прихватим, ја прихватим, кад он послао захтев за реми, а био слабији за коња и топа. и ја прихватим јер с телефона и не видим, а није нам остало пуно времена. каква јајара ахахахахх и доби реми човек а готово било практично. пу, фуњаро нубарска, ахаххах.
a drma me malo trema kad znam da gledate haha
каква јајара косоварска не могу још да се опасуљим, хахахх.
a sto lazes da je tako bilo pizda ti materina bezobrazna?
sad bi ti tablu od glavu polomio da sedimo za stolom
ма једи говна, овако нешто усрано нисам доживео још.
pravio ja turnir davno nije se završio haha
душане, јеси ли гледао ову последњу? како је било, ето ти си сведок.
време је да се опет прави турнир.
ajmo sad turnir ima nas sta
напиши како је било. брате изнервирао си ме сад прејако, баш јајарски. идем по цигаре, вратићу се.
pa svi su gledali poslednju, videli su i da si vracao poteze i da si trazio jos vremena(ja svakako igram brzo jbg) i da nisi pominjao tejkbek. jel vidite vi ostali cet dok igramo nas dvojica? ako vidite onda ga banuj truce psuje me i zeza videli ste ne mogu da igram tako
btw pseto u istoj toj partiji si trebo h2 kad ti stalno davo šah topom na kraju ne bi mogo da ti da šah na h zbog kraljice
https://en.lichess.org/8B0ISa45/black#87
НА ОВОМ ПОТЕЗУ ЧОВЕКУ НУДИМ ТЕЈКБЕК, ДАКЛЕ КРАЈЊЕ ГОСПОДСКИ, И ОН МЕНИ ШАЉЕ ЗАХТЕВ ЗА РЕМИ КОЈИ НЕ ВИДИМ МИСЛЕЋИ НАРАВНО ДА СЕ РАДИ О ВРАЋАЊУ ПОТЕЗА И ПРИХВАТАМ.
а чет ено могу да виде сад шта се писало, тако да не тилмиши се, једи говна.
ne vidimo mi vaš čet ko što ni vi ne vidite naš haha