ŠAH

1. video sam dusane posle sta ste pisali, i da sam imao mat i to na h2 i sve al ne mozes kad igras protiv glibavog nikako pominje mi caleta pise neke nebuloze vraca poteze

2. чекај, ти сад хоћеш да кажеш да ти нисам поменуо тејкбек кад сам ти дао шах-шух?

брате гори си од тилма, једном си се њему смејао кад је послао захтев за нерешено а ти имао 5 фигура предности, сећам се тачно, сад исто радиш. нека ти га реми, јебе ми се. само фуњарски је ово било баш.

3. нећемо више да играмо, не доприносиш ничим више мом даљем напретку, волим да играм са јачима од себе.

одиграћемо можда ако нас жреб на том турниру укрсти, е то бих волео јако, да те отресем као говно с ципеле.

принтовао сам чет иначе, тако да ако будеш још какио, окачићу. фуњаро јебемтеуста хахахх.

4. Pomenuo si ali nisam to video tada nego tek.kad si poceo da pizdis xd

5. i govno s cipele i ono sranje

6. и стварно те није срамота онда да пошаљеш захтев за нерешено у оној ситуацији? и још се смеје тилму ономад кад су играли, хахах.

7. I jedi govna brt poslao sam ti ovo za remi iz sprdnje jer si imao partiju tj jer sam se namestio nisam mislio da ces prihvatiti debilko jedan

8. Dobro nisam se setio tilma pa kao na osnovu toga nego svojom spikom da ne idem na remije pa kao saljem predlog za remi kad sam u izgubljenoj situaciji sta pravis rijaliti od ovoga sada jebali te kosmopolita i rasnin

9. мислио сам да си ми подвалио кад сам ти већ понудио тејкбек и зато сам испиздео, океј, спрдао си се, све у реду, нема везе, нисам љут више, разумем да је тешко стићи и до тих пола бода против мене xdd

добро, 'ајде да правимо турнир, пријаве могу да почну овде, или да отварамо посебну тему?
    слажете ли се да се игра макар на 10 минута?

10. mnogo je 10 min, neka bude 7+0 fazon

11. i ajde da odigramo ti i ja jednu pa valjda se neko prijavi ovde dok igramo

12. идем по цигаре сад, обукао се већ, кад почиње детроит, у пола 1? ради ми максбет у граду, таман могу и кафу да попијем. на ваучер. џд

13. а турнир ако је на 10+0 могу да играм, или да буде опционо да се играчи сами договоре хоће ли дозвољавати додавање времена ако је на мање од 10, или тако неки систем.

14. hahahah to brate dobro kazes

15. Ја сам за 10+0, ако неког боли курац уопште

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.