ŠAH

1. Osečam se kao partizan u košarci :(

2. то си добро приметио. пс, направи неку другу лигу. за сад нека само ћилмо буде ту.

3. Al samo krovno takmičenje priznajem.

4. наравно, нећеш ваљда у псетовом приватном такмичењу да играш?

5. E, treba da igram s Tilmom? Kakva su pravila, nisam skontao i kad igramo? Ja sad moram na faks, al popodne/doveče ću moći.

6. Sinoc mi posle poslednjeg poteza puko net, ko onomad Radmilu. Slucajnost? Ne bih rekao.
    Ps ima button kad gubi da izbaci protivnika iz igre, mislim da mi nije pukao net jedno godinu dana. Tragicno igrati na telefonu, partija zlo :)

7. A sto se vas dvojica(tilmo slepac i impresija) niste dogovorili kada cete igrati kad ste vec u isto vreme bili ovde? Da necu ja da vam odredjujem termin? Ok, u 15 do 9 ko liga sampiona, budite tu.

8. Ja imam neke neodložne obaveze od 17h do 20h, posle toga mogu.

9. Eto onda vas dvojica odigrajte veceras. Slobodno se dogovorite i za vreme da se ne jurite, impresijo napisi dal mozes u pola 9, 15 do devet jer tilmo zauzet do 8. Realno ti treba 5min vremena da ga oderes kapiram da ces naci toliko. Beli je onaj koji je gornji u kosturu i igra se jedna partija.

I ostali kad vide ovo nek napisu kad bi mogli da igraju nemojte da glumim uciteljicu sada, da ne otegnemo ovo u pizdu materinu.

10. могу ја са импресионизмом, па он нек игра са ћилмом кад стигне.

11. E opeglajte vi ako se navatate pa ako tilmo izgubi vazi se ta koju ste igrali. Ako. A ako tilmo sjebe sve zakone verovatnoce igraces i ss njim sts ima veze

12. Drazo kad da resimo? Koja su pravila, koliko se igra partija?
    ako neko oce sad neku kezual partiju neka se javi.

13. Pa 3 posta iznad sam napisao jbt

14. Ne može preko reda Truće, čuo sam da si jak, neću da me prebiješ pa da posle džabe igram s Tilmom :) Mogu neki kežual inače

15. Aha, ovo da se igra jedna partija i da je beli gornji u kosturu, citao sam dok sam kenjao pa mi je promaklo.

Edit> os gejm Kosovac?
    Edit 2 > aj ko hoce https://lichess.org/2Bv0gdTB

16. Кад оћеш апофис. На 2 добијене?

17. Ај направите тему у пичку материну ако нема 16 играча

18. Inače može u pola 9 što se mene tiče. A usput, ajd jednu ko hoće nek pravi na koliko god vremena :)

19. ајде импресионизам, који ти је ник тамо?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.