ŠAH

1. pa znam na sta mislis i lepo te pitam kako se leve koju picku materinu

2. meni je to sa desne strane hahahahahaha

3. to ti pokazuje ko je u prednosti

4. poceo turnir, taman sam hteo da okacim ali vidim lecki reaguje ko munja :D

5. Јел то оно кад ловац и коњ носе 3 бода, пиун 1 итд..?

6. Ne jbt nego inicijativa kao

7. pozicija na tabeli isto, ko je u prednosti, to su neke komp analize to je ionako za nase kratke noob partije nebitno toliko

8. To je procena kompa o poziciji. Ako recimo piše +1, komp procenjuje da je beli bolji za jedan poen (jedan poen = jedan pešak). Tu ne mora da znači da beli stvarno ima pešaka prednosti, već komp procenjuje da je pozicija takva kao da beli ima tog pešaka prednosti. Imate ispod table tri prve linije kompa (ili samo jednu, ako je samo jedna, onda pritisnite onu strelicu sa strane i izaći će vam prve tri). I u bilo kom trenutku možete da probate bilo koji potez na tabli i komp će vam reći zašto je pogrešan :)

Nakamura potez u stilu nekog od nas haha izgubio je partiju u 13. potezu.

9. ma Naka je arogantno govno izgleda koje prodaje svoje trikove raji na chess.com u blitz partijama

10. Za mene je Kramnik nešto kao Kum šaha, kako on kaže, tako mora da bude :) Bog. Sad na olimpijadi je imao majicu sovjetskog saveza.
    Jesi video ove greške sad na turniru u Londonu? Nakamurina je solidna, ali Adamsova je i za nas nešto posebno :) Malo se bolje osećam kad i oni naprave takve greške.

11. Kramnik veliki gospodin.
    Video sam Nakamurinu, zaboravio covek otvaranje. Nikada ne treba mehanicki da se igra otvaranje, zato je Magnus tata. Vidim sad i Adams kako je zasrao.
    I oni su ljudi, jbg, jos kad dodje los dan.

https://www.youtube.com/watch?v=TY41yF1gX1w
    Najjaca reakcija na gresku.

12. Hahah znam ovo. Kasparov bi bio užasan igrač u pokeru :)
    Imao je i Karlsen lapsusa u otvaranju
    https://www.youtube.com/watch?v=fo5i0ZvvcJQ

13. гледајте завршницу ананда

14. Dajte link da ne kopam

15. Gotovo, Pseto, remi, nisu imali vremena da ga zabibere

16. Pa sta drkas kurac drazo

17. Eeeh, crni Magnuseee.

18. па реко сам завршница :D а јбг, мислио сам да ће се гањати још

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.