ŠAH

1. Sad tek vidim da ste me pominjali gore hahaha da sve sam vas na gluposti pobedjivao xd

2. ne seri ja sam reko da vodis 2:1 i da nemam alibi

3. Impresija, dobar je skroz

4. Dobro skauz izvini, gospodin si. A i realno cenim da smo istog ranga ova dvojica sto se gicaju su level ispod xd

5. Nista nego kazem, video si da nista ne vrdam nego tako je kako je, ne volim ali ali ali alibi

6. oce neko dok sam pripit?

7. Gde je lecki i zasto ne najavi kramnikovo lupanje picke nakamuri?

8. jer se izgeda ne igra danas xD

9. A jebemu majku samo su napisali parove nisu napisali kad se igra

10. prošao sam neki kurs o stvarima kao što su fork, skewer, pin, discovered attack itd. i potom odigrao ovaj gejm, i nije da ranije nisam znao za te stvari, ali nekako sam ih pronašao dosta i konačno odigrao gejm u kojem nisam imao nijedan mistejk i svega 2 nepreciznosti, pa reko da se pohvalim :P
    https://en.lichess.org/4M6FwsS5/black#0

11. fork, skewer, pin, discovered attack

gejm

mistejk

Uh...

12. nije to nista (Thilmo je) ja kad pricam sa ortaom koji igra WOW imam ozbiljan problem da pratim konverzaciju, covek ubacuje te gejmerske termine u svakodnevni razgovor pa je jedna obicna diskusija o ishrani posle vezbanja pravi pakao i presing na mozak, dodje mi da ga iznanabadam nekad

13. truc aj organizuj nesto ovih dana, trebalo bi da nas bude 10 min

14. лако ћемо организовати ако буде људи

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.