U ovoj prvoj danas je još i imao najbolju poziciju u odnosu na sve do sad, njegov protivnik bukvalno nije mogao potez da odigra i ne da je Kasparov nije dobio, nego je uspeo i da izgubi
Ma baguje kad sajt ne radi dobro, a očigledno ne radi celo veče dobro, valjda previše ljudi prati zbog Kasparova pa sajt ne može da podrži, sigurno preko 20 ljudi gleda :)
Sad to hteo da napisem, opet ulazi u problem sa vremenom. A lovac na h6 mi deluje kao bas fin potez i prilicno ocigledan sta kaze komp na to ako imas tu mogucnost?
Kaže da je to bio top potez i komentatori su odmah rekli da im taj potez pada na pamet ali on nije to odigrao, aktivirao je lovca na drugi način, ali malo upropastio strukturu pešaka. I sad ima 4 puta manje vremena haha
Sjebo se bas kod onog poteza za koji sam te pitao-tu se namestio na menjazu kraljica i izgubio one pijune i isterao kralja napolje i pustio protivnika da lovca veze sa pijunom...bukvalno sve otislo uz kurac
U ovoj prvoj danas je još i imao najbolju poziciju u odnosu na sve do sad, njegov protivnik bukvalno nije mogao potez da odigra i ne da je Kasparov nije dobio, nego je uspeo i da izgubi
Evo može ovde ta prva valjda
https://arena.chessdom.com/tournaments/1563?embed=580&ba=1#/game/stream/170994
Sasvim solidno ocajna partija
Sad valjda radi
https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/grand-chess-tour-saint-louis-rapid-and-blitz-2017/9/1/1
Radi. Ovaj karuana isti luks xd
Sta radi ovo? Krk kraljicu pod masku ili je geniie ili solidna ispala
Komp kaže 0.00 tako da je još sve izjednačeno
Oce to govno i da baguje jebem mu mater dal je do mog neta ovde ili sta
Ali Nakamura - Nepomnijači kakva partija, kakva šteta što niko ne igra Najdorf protiv Kasparova, on je nekad bio čudo u ovakvim pozicijama
Ma baguje kad sajt ne radi dobro, a očigledno ne radi celo veče dobro, valjda previše ljudi prati zbog Kasparova pa sajt ne može da podrži, sigurno preko 20 ljudi gleda :)
S nama dvojicom i trucom mozda i 30 xd
Ne mogu sada da vidim nakamura-nepominjaci posle mozda necu moci da se vratim ovde haha
I opet ima duplo manje vremena
Sad to hteo da napisem, opet ulazi u problem sa vremenom. A lovac na h6 mi deluje kao bas fin potez i prilicno ocigledan sta kaze komp na to ako imas tu mogucnost?
Kaže da je to bio top potez i komentatori su odmah rekli da im taj potez pada na pamet ali on nije to odigrao, aktivirao je lovca na drugi način, ali malo upropastio strukturu pešaka. I sad ima 4 puta manje vremena haha
Sad ce da popusi kurac koliko vidim
I to sočan
Sjebo se bas kod onog poteza za koji sam te pitao-tu se namestio na menjazu kraljica i izgubio one pijune i isterao kralja napolje i pustio protivnika da lovca veze sa pijunom...bukvalno sve otislo uz kurac
Kako se ponasate kad izgubite partiju?
Neretko udarim pesnicom o tablu
Uz psovku jebem ti dete krvavo i šahu i svemu