Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
https://lichess.org/DMMKGhxc
9:1 ahah a da probas protiv Thilma ;D
Lecki doktor
Dere me lecki 10:1 hahahaha dobar sam bas xd
Mozda je moglo biti 8:2 ili 7,5:2,5 nego ja imam taj problem da mrzim remije pa onda iz ociglednog remija krenem u neke sulude napade pa izduvam kurac samo ofanzivno samo jup hajnkes jebes murinja pedera
e ali svidja mi se sto si uporan, samo kada igras sa jacim od sebe mozes nesto da naucis
lecki pusti ga jos jednu smorice se ;)
ja sam mislim poslednju partiju na ovom lichesu odigrao prosle godine protiv truca, koliko se secam solidno sam se drzao do pred kraj i onda krah
Hahaha a ti si nasao protiv koga da igras
Ja sam na sahovskom turniru vukajlija.com bio u finalu druze moj jer sam bog saha a ovako kad igramo ove prijateljske onda vezbam neke kombinacije i varijacije nije mi pobeda u prvom planu xd
Ah da, kazu da su Kramnik i Svidler analizirali te tvoje partije danima, ako se dobro secam sazeti opis je bio "sulude kombinacije poput Aljehina ali opet kristalno cista zavrsnica poput Kapablanke"
lecki nemoj ni ti da se otkrivas protiv ps cuvaj kombinacije za sledeci vukajlija turnir vidis da te navlaci
Pa kad bi analizirali verujem da im nista ne bi bilo jasno, mozda bi cak mislili da ponizavam protivnike jer od 50 partija u 45 dam figuru za dz na pocetku pa se vadim posle
Aj skauzere da te karam malo jednu ajde
ne mogu sad nisam se zapro, a i idem vani, aj neki drugi dan, taman da bacim koju partiju u medjuvremenu raspadam se
ko sme sa mnom?
Pa evo udji na profil moj sa ove partije nisam igrao tipa 6 meseci maraka a pre toga isto ko zna koliko
https://lichess.org/@/Zhajk
igraću par partija, pa nek neko uleti sačekaću ga
Ajde zajk pravi pa salji u pvt ili izazovi tamo
Jebote mislim da i sa zajkom imam negativan skor ali ok on je najblizi karlsenu ovde xd
ajde pseto, onaj popović govnar nije hteo još ,a taman sam ga ufatio u mašinu ololo
Ajde
zavaravanje protivnika na globalnom novou :)
Kakav sam debilizam odradio nevera. U prvoj naravno startujem sa lovcem manje i izvucem se i matiram ga, u drugoj mu razbijem odbranu na sitne komade, sjebem rokadu napravim dva pijuna prednosti, isteram kralja do trece linije i onda dam damu za dz pa lol jebeni
dobar je pseto, simpatičan
nego pratim Putina na rts-u, pa me sjebaše onaj neki popović, baš sam grešio sa njim kad sam igrao
haha ali si ga otresao sa 10% snage jel taj neki rad brate, mada dobro nije hteo da okriva karte za memorijalni turnir Mihail Talj 2018 u Dobanovcima kakaka
Pa 1:1 je bilo i to sam u drugoj prevideo glupost i dao kraljicu dzabe. Ajde da se odmerimo malo ajde