ŠAH

1. Lol, obrisi samo smajli kvari koncepciju

2. Haha ma neka ga sad kad stoji već
    Jer navika je to

3. Trebalo bi editovati spisak kurvica...

4. Puši kurac ne pratim vreme izašao bi nikad tamo dole

Kad pređem za laptop igramo ne mogu ovako s telefona

5. Pa ja zadnjih godinu dana igram s fona al ajde...

A onaj je morao da izadje zato sam i dao jednog pijuna i topa za topa. A i da ne istera lovac vs konj u zavrsnici plus piun vise haha ne zajebavaj

6. Mada sam vise na dusana1001 mislio pocepao sam ga 3:0 jbg

7. Ma izdobijao si me glatko serem samo negde na pola sam već bio u kurcu iako nisi imao prednost po figurama, i posle dao topa za konja (to vratio kasnije ali sam mislio da uzimam i lovca tad za tog topa, previd jbg) i doviđenja, moram ja još da vežbam

Gde mogu da vidim skor sa svojim protivnikom s telefona?

8. Ajde opet šta sad mrsko mi je da ustajem i idem za laptop može opet eno tamo sam

9. Pa dole na dnu. 15:14 za tebe brt xd

Evo idem

10. Za ostale: na laptopu je kurva hahahaha

11. Ako neko bude hteo, tu sam još malo

12. Ok sad i coa moze na spisak kurvica nema sta xd

Aj lecki red je da me neko odere haha

13. Oprali me prijatelji, oprao me Truć, 4-0 s pola gasa

14. Mene bas deprimira kad igram s njim. Ti me deljes takodje ali nekako u partiji osetim da makar imam sansu s njim mi se dogodi da blenem u tablu i ne smem da mrdnem nista hahaha

15. Ja sam imao momenat s trućem kad sam igrao, haha nahajpovan lik, verujem u svoju poziciju kao vlado kramnik, matiran sam bio posle 3 poteza

16. Ma ovo što sam sad igrao je baš užasno, prvu jedino solidno pa sam napravio previd i ušao u završnicu sa dva topa protiv dame, to teško da bih odbranio pa sam onda sve to razmenio i ušao u izgubljenu pešačku završnicu haha to je mnogo bolje, ove ostale ne vredi ni komentarisati

A znam ja da je predobar ali greši i on povremeno, ali džaba kad je moja greška uvek veća/poslednja

17. Truca covek moze da pobedi samo ako on pogresi, npr ako ga pozovu da mu saopste da mu je auto digao pauk ili ruminira o tome da slucajno nije ugasio ringlu.

18. Konačno si otkrio šta si uradio na turniru, jako dosetljivo

19. Kad me otrese onako, ja odem i skuvam caj od figura i malo maticnjaka, al ne pomaze.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.