Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da brt bas sam se iznenadio kad sam video da sam sa apofisom u finalu i pomislio PA MOZDA IMAM SANSU
nisam igrao do sada sa Trućom, pa željno očekujem da raspalimo koju partiju
I bas sam te cenio zbog te cinjenice krsta mi
Hahah, lecki, hah busted apofis
Druze Truc je valjda majstor ili velemajstor saha kako vec idu te titule
Pa pazi, mi smo tu svi negde, klasa ispod, iznad, ali on stvarno ozbiljan sah igra, MK je jacine sigurica i to onako solidan MK.
sa takvima najviše volim da igram, to su onda prave partije
Ma kakva šansa haha i on rastura. Solidna četvrtfinala i polufinale, s kim je Truć beše igrao u četvrtfinalu, ne mogu da se setim nika? I on fino igra.
A onda polufinale, prva partija između Truća i Apofisa odlična, najbolja partija turnira, da mi daš pola sata, parče papira i abakus, ne bih odigrao onakvu završnicu. I onda u drugoj, Apofis zove Truća, kaže da mu pauk diže kola i ostalo je istorija
Sto se mene tice truc je ultra mega giga turbo dizel majstor xd
Dobar je Truć, dobar, samo šteta što šikanira grobare
I Armina
Dobro, to i nije neka šteta
Pa rekao sam da sam mislio jbg
Pseto, this time next year we'll be kramniks!
Meni je u stvari najveci problem da me niko ne dira dok igram igrao sam ranije ili na poslu ili kod kuce logicno a onda zene i decurlija krenu da mi skacu po glavi nema boga da se ne prejebem pogotovo kad sa nekim boljim igram pa vidi svaku nepreciznost. Bezao onda u radnu sobu pa kao radim nesto a igram sah sa aleksandromkg lol a sad nemam posao pa mi mozak malo smireniji odmah bolje igram
Ja sam kombo Topalova i Nakamure, mucki se sluzim trikovima.
Mene jebe što sam s 28 odigrao prvu partiju i evo godinu dana učim kao neka otvaranja, zamke, principe i opet nemam pojma
Fora je samo da se igra sto vise i po mogucstvu sa jacim od sebe, plus da bas volis sah. Kad sam bio u top formi uspeo sam da dobije igraca rejting preko 2000 fide na turniru i zamalo da remiziram sa nekim FM Sorgicem, a uopste nisam nesto znao teoriju, cista volja i kreativnost. Nego kurac, fakultet obaveze, sada me cisto ponekada udari nostalgija.
I ja sam sa 18, a ovo o cemu pricam je bilo sa 22
Edit, tj sa 19, prva godina faksa, sili me svi redom, kad ono medjutim, apo Ivanschuk style turnover
Ja nisam siguran šta me jebe, kako ne mogu da održim koncentraciju 10-ak minuta, možda imam nekakvo oboljenje, neki sindrom