Pa danas, ako se danas igra, ce kgb biti na gotovs karuana ima da igra protiv kasparova, karpova, fisera i spaskija a ding dobija magnetne talase u glavu
https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/fide-berlin-candidates-2018/14/1/3 Ding ide na sve ili ništa, svaka čast. Pustio je konju belog da dođe na d5 i odatle ne može da bude maknut, većina pešaka crnog je na poljima iste boje kao i njegov lovac (što je ono kao loše), ali komp kaže da je crni bolji. Da li h3 zavšava meč?
Mislim da je karjakin trebao da zrtvuje ovog konja da oslobodi malo prostora ovako ga je nabio ding sto se kaze u sesnaesterac ili u krilo kralju i popusice kurac. Mada aj da vidimo ministra odbrane kakav je na branjenju
Aha, pa jbg, ne može svaki meč da se pobedi, naročito sa crnim figurama, a juče je igrao crnim. Ali mislim da je sad gotovo, ima pešaka manje od Dinga i samo je pitanje da li može Ding da pobedi (jer je zatvorena pozicija, nemaju gde kralj i lovac da penetriraju) ili će biti remi.
Ma on je tumbao sve da bi postavio tog konja na d5, nije morao tamo da ga gura, ali ja garantujem da imaš ovakvih pozicija u šahovskim udžbenicima - svi pešaci crnog su na crnim poljima, a i lovac mu je na crnim poljima što znači da je loš lovac, a konj belog je na dobrom polju d5 i crni ne može da ga makne - dakle beli je bolji. Ali đavola, ta pravila ne važe uvek
ali kakav je Svidler brat, gledao sam danas malo njega i onog svabu na tjubu, stavio sesir kaze osecam se kao Majlk Korleone haha, a faca ona u fazonu ne bi mrava zgazio, Bodiroga za siromasne
Ja sam zbog Svidlera i počeo da pratim šah, prvi put nešto vezano za šah gledao kad je bio onaj prvi meč između Ananda i Karlsena, on komentarisao, oduševio me. Remiziraće izgleda ovo brzo Karjakin i Ding
Mamedjarov ima pešaka fore protiv Kramnika, Kramnik kao imao neki napad, ali pitanje je da li nešto ima od toga, a izgleda da je upao u problem i sa vremenom (ako su satovi približno tačni). Mogao bi nekadašnji igrač Svetog Nikolaja Srpskog, skraćeno SNS-a, da osvoji ovo
Ili ovako haha
https://pbs.twimg.com/media/DZPArgkW4AEsZOB.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=ikxGOwtA13g
izaslo mi ovo kao ponudjeno malopre u jutubu. najbesmislenija stvar ikada
Ako odvratni pomoćnik Mel, degenko Karuana, u gej krugovima poznat kao Fabi, pobedi, umesto ikone pravoslavlja Serjože, izlazimo na ulice
A sta je mocni karjakin juce kiksnuo?
Pa danas, ako se danas igra, ce kgb biti na gotovs karuana ima da igra protiv kasparova, karpova, fisera i spaskija a ding dobija magnetne talase u glavu
Jebeni karuana degenko pu da je makar ludi griscuk pa da bude zanimljivo
Lecki sta se desava, jel ovo danas zadnja runda Oo
Sta se desava ako npr Karuana i Karjakin budu imali isti broj bodova? Jel se gleda medjusobni duel, ili neka majstorica rapid itd
Taj brejk tj medjusobni duel koji je na strani karjakina
https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/fide-berlin-candidates-2018/14/1/3
Ding ide na sve ili ništa, svaka čast. Pustio je konju belog da dođe na d5 i odatle ne može da bude maknut, većina pešaka crnog je na poljima iste boje kao i njegov lovac (što je ono kao loše), ali komp kaže da je crni bolji. Da li h3 zavšava meč?
https://s7.postimg.org/tgeelbasr/sah.jpg
Lecki nisi mi odg jel to karjakin juce usro stvar i odigrao remi?
Mislim da je karjakin trebao da zrtvuje ovog konja da oslobodi malo prostora ovako ga je nabio ding sto se kaze u sesnaesterac ili u krilo kralju i popusice kurac. Mada aj da vidimo ministra odbrane kakav je na branjenju
Aha, pa jbg, ne može svaki meč da se pobedi, naročito sa crnim figurama, a juče je igrao crnim. Ali mislim da je sad gotovo, ima pešaka manje od Dinga i samo je pitanje da li može Ding da pobedi (jer je zatvorena pozicija, nemaju gde kralj i lovac da penetriraju) ili će biti remi.
Hajmo sacekati malo ti i teuc ni protiv karuane niste verovali u njega
Ma on je tumbao sve da bi postavio tog konja na d5, nije morao tamo da ga gura, ali ja garantujem da imaš ovakvih pozicija u šahovskim udžbenicima - svi pešaci crnog su na crnim poljima, a i lovac mu je na crnim poljima što znači da je loš lovac, a konj belog je na dobrom polju d5 i crni ne može da ga makne - dakle beli je bolji. Ali đavola, ta pravila ne važe uvek
I dobro, mogu još Karuana i Mamedjarov da izgube, tad je Karjakinu dovoljan remi
Ma dobar je taj konj na d5 jer kontrolise sredinu table to zna i zapta samo je fora da je postavka takva da se nista ne dogadja na sredini xd
ali kakav je Svidler brat, gledao sam danas malo njega i onog svabu na tjubu, stavio sesir kaze osecam se kao Majlk Korleone haha, a faca ona u fazonu ne bi mrava zgazio, Bodiroga za siromasne
A i karuana ima prednost ajde kgb pali magnetna polja
Ja sam zbog Svidlera i počeo da pratim šah, prvi put nešto vezano za šah gledao kad je bio onaj prvi meč između Ananda i Karlsena, on komentarisao, oduševio me. Remiziraće izgleda ovo brzo Karjakin i Ding
Mamedjarov ima pešaka fore protiv Kramnika, Kramnik kao imao neki napad, ali pitanje je da li nešto ima od toga, a izgleda da je upao u problem i sa vremenom (ako su satovi približno tačni). Mogao bi nekadašnji igrač Svetog Nikolaja Srpskog, skraćeno SNS-a, da osvoji ovo
au kad je to bilo, sad cu da izguglam kad su oni igrali bese