ŠAH

1. Picko.

Odro me apofis haha

2. Al dobro, ovde me pobijedjuju samo truc, apofis i lecki ostali su kurvice moje malene

3. Izvadio si bogami, par opasnih poteza, umal da izgubim sa figurom vise.

4. A ne vredi jedan dobar potez kad ide uz bar dva losa. Zena me drka nesto rezervise neke hotele racuna neke cene svaka dva minuta me pita neki kurac dal sam ja glup dal sta al ne uspevam da joj objasnim da me ne zanima jos od subote. Te dal ocu terasu dal velnes dal koje picke materine treba mi samo da ne kisnem i wc solja jebena

5. Evo sad me raja iscimao da igramo prvo sam je pitao da li ima jos neko pitanje jer ocu sah da igram ko covek kaze nema. Sreca pa raja rece aj za 10min jer pogodi posle koliko me je pitala da li mi je bitno na kom smo spratu? Mislim sreca po nju mislim da bi joj glavu otkinuo xd mada raju svakako deljem i ovako, protiv vas jacih samo imam problem haha

Al koja su to pitanja pazi dijalog:

-jel ti bitno koji je sprat? (Ona vec ima neku zelju naravno pita me pa ako me usere da ocemo isti onda je PO MOM)
    -jel ima lift?
    -ima
    -onda me boli kurac koji je sprat

Eto definiciju neko nek napise xd

6. A raja igra na 80+50 fazon dajte neko neki film dobar? Xd

7. Ljudi, naleteo sam pre bio na tvu, Trezor emisija epizoda o sahu, a ne mogu sada da nadjem, da nije slicajno neko naisao po netu? Ili tako neku nase proizvodnje?

8. Ja sama gledao na teveu kad je bila
    Mogu da ti prepricam
    Tj ne mogu al gledao sam

9. Tad si se navuko na krune, priznaj.

10. Nije, bila je o starim turnirima po Jugoslaviji, kad su dolazili Talj i ekipa. Mada i ovo je zanimljivo.

11. Mada, kada malo bolje pogledam, mozda je i ovo, odavno sam gledao, hvala ti puno.

12. Nema na cemu danas sam bas u fazonu pomaganja ljudima xd

13. Ako neko bude hteo da me odere, nek se javi i nek mu je sa srećom

14. E završavam jednu, evo odma

15. Cekam te vec 20 sekundi alo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.