ŠAH

1. 20 sekundi te cekam, da skinem ti s kose, pahulje snega

2. натерао ме пс да пропушим од муке

две ме је одвалио као... као да сам други пут сео да играм.

а ова трећа је била прејебена, и време смо искључили да је не усеремо колико је била гадна

3. сад ћу линк да вам бацим да је изучавате као каспарова и карпова хаха

4. https://lichess.org/aX57GCey

едит: е, оне заврзламе тамо које се решавају, пузле, мислим да сам 8 хиљада комада одиграо за годину дана, солидно је јако за мозгање некад, шах класичан готово да не играм

5. Pa trecu sam realno ja ukenjao, imao prednost skoro od pocetka...mogao sam doduse da pobedim na vreme al ja volim igru salu zabavu drugarstvo

6. са временом си ти био у курцу више од мене, зато сам и предложио да додамо

види овде како сам изјебао, ал' јбг, неискуство:
    https://lichess.org/aX57GCey#40

7. коња ловцем и оп јебах те, али јбг превид, испаде тек после јебено

едит: 19-18 за псета у партијама, сасвим пристојно ривалство

8. Pa mene dosta jebe sto sa fona igram pa ne vidim ni cet ni vreme ali cujem da je ostao jos minut a mnogo sam bolji od tebe u cajtnotu tako da verujem da nema trika da bi me pobedio da nismo dodavali vreme ali nebitno rekao sam ti i tamo a evo i za publiku: odlicna partija (na oko, mada tako smo i lecki i ja mislili juce za jednu koja je izgleda bas kao karpov i kasparov upalim analizu kompa krenuo da cepa greske i nepreciznosi ja samo ugasio haha okej sam i ako ne znam xd)

9. Sta bi tacno dobio dasi pojeo konja, ja ne vidim? Mada vozim sada pa ne mogu komp da pitam ali ovako na prvo oko sto se kaze

10. а малопре сам гледао, типа неког пешака ту и дао би ти топа за ловца, морао би, тако комп каже, а сад јбг гледам анализу и ова "амплитуда глупости" скаче од +2 до -9 и тако у круг ххаха што кажеш тек сад примећујем колико нубовских потеза је било, али јбг опет добра :)

11. A i partija je obesmisljena cim se dodaje vreme, bukvalno postane revijalna jbg jer da smo znali da ce biti vise vremena 99 posto bi ranije u toku partije nasli mnogo bolje i preciznije poteze, ovako sam trosio vreme kao na partiju od 10min jbg. Necu da ti omalovazavam pobedu ali da omalovazavam je xd

12. па ништа посебно не би добио да је појео ловцем коња, али овако како је играо, могао си да му заробиш даму у следећем потезу да си је напао топом.

13. а што се тиче шаховских вести, хрват првак европе у шаху. ок, од првих 20 на свету су играли једва тројица, али опет...

14. Pa i rekao sam da sam usrao partiju a i da ne bi dobio nista da je pojeo konja

15. Završen turnir kandidata pa sad analiziramo Psetove i Coine partije, a

Može, ako me ne bude mrzelo, napisaću ja ponešto o njima dvojici, šta vole i ne vole, najlepše partije, međusobni skor, ali vidim da će me mrzeti

16. Mogao sam ja ranije i lovca belog da mu zarobim kad je nabio damu do njega al sam se opustio posle ciscenja prve dve partije

17. igra li neko ovde na licesu?

18. Aj ako neko bude hteo da igra, na lichessu sam još pola sata

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.