ŠAH

1. Pogle Nakamuru https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/42nd-chess-olympiad-baku-2016-open/3/8/2
    Dva pešaka manjka, a beli ima i dva lovca, nikakva kompenzacija. Ovo je izgubljeno? Mislim jeste Nakamura dobar, ali ipak protiv velemajstora igra.

2. па где да га извуче кад не може од црног ловца?

3. ne može dizvuče gore zbog lovca

4. editovao sam brt sori

5. Ne može zbog lovca, pseto.

6. dobro ne moze jedite govna shvatio sam

7. ловац му не да да изађе

8. gledajte kako jovani luduju hormoni lol mora da je u fazonu da se udaje

9. можда је трудна, пошто се скоро удала за мађарског репрезентативца. :)

10. e pa onda je to, isao sam na pogadjanje sanse su bile 50:50

za ivanisevica ne vidim nacin da izgubi trenutno ovaj potez lovcem ovog jevreja mi deluje debilno(ostavljam prostor da nemam pojma)

11. markus levi top na e1 i cao pozz brt

12. jel može da se odbrani sa f3 i pokuša da pobegne na g3?

13. A šta, Sedlak kao ide na pobedu, pa će da izgubi?

14. ne može kraljem da beži na f3 zbog lovca ne znam dal ste videli

15. тако некако, мраве. не може, дуле, пада му пешак на е3 са шахом и онда губи.

16. иначе, открићу вам тајну. дођете ми по пиво. ако мислиш да је неки потез добар, само га повучеш на табли и погледаш испод компјутерску анализу због чега није добар, лол. под условом да гледате на цхесс24.цом, наравно.

17. dusane ako odigra f3 kraljica jede na e3 i popice mat ko ja spricer ladan

18. hahahah bezi truce u kurac jos ni strelice nisam nasao

19. Dobro, ja to znam, ja te ovako nešto generalno pitam, za plan, generalnu procenu pozicije, koliki ti je. Mislim rejting. Tako da ti ne dođem pivo.

20. псето, и ја бих одиграо топа на е1, али то је класичан пацерски потез, само појачаваш позицију, а можеш да играш директно на слабости без губљења времена као што је и он одиграо.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.