ŠAH

1. добро, онда једно пиво од дулета, доста је. :)

2. Da, jesi video da ti je Serjoža na prvoj tabli za Rusiju, a ne Kramnik? Iako ima dosta bolji rejting i iako je, pa, Kramnik.

3. добро, не може крамник играти сто година прву таблу. смена генерација и тако то.

хахаха, ево сад одигра маркуш у наредном потезу топа на е1. чекамо псета...

4. A nema šansi da pogodi sledeći potez

5. pa sad mora konja na e2 da obezbedi pijuna a posle lovac radi svoj posao lagano u napad

edit: mada bi ja krenuo max agresivno sa konjem na e6 pa pijun e6 pa lovac d5 al to je ovako bez udubljivanja

6. ajde indjicu jebem ti mater pola sata razmisljas. to je jedan od razloga sto ne igram sah na duze vreme, samo na 10+0

7. е ако одигра коња на е2, имаш бар једну потврду да си велемајстор. али нема шансе.

8. Pa zna da ima bar remi i, ako se stabilizuje, i pobedu. Sad jbg, pokušava da nađe neki način da oteža protivniku remi i taj večiti šah.

9. dodao sam edit sta bi ja igrao

10. A kako se tumači kompjuterska analiza na 24česu?

11. A mora da naglasi kog konja, mogu oba tamo. Da piše poteze, bilo bi značajno.

12. ево, одиграо је. једини покушај за победу.

13. vrv jedini, da

14. Da, ali velemajstori ovo obično lagano nalaze sa dosta vremena na satu.

15. A kako se tumači kompjuterska analiza na 24česu?

1.00 је као вредност једног пешака. + је бели бољи, - црни бољи. па ако пише нрп. +2.50 значи да је бели бољи за два и по пешака (по позицији, наравно, не по материјалу).

16. A mora da naglasi kog konja, mogu oba tamo. Da piše poteze, bilo bi značajno.

ovog sa c3

17. сад је инђићу опет једина шанса после Дц3 да проба са ф4.

18. Mislim da moze da proba i sa f3(zavisi sta ovaj odigra sada)

19. Odigrao je f3 i sad deluje kao da crni ima neko ponavljanje, večiti šah, šta već, a možda čak može da proba i nešto više haha.

20. јбг, одиграо је ф3, али сад је вечити шах, даће шах ловцем и ако изађе на г3, онда има шах дамом на е5.

да, јбт, лечки, сад може да му отера краља на први ред шахом и да гура ц пешака. ваљда је бели бржи.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.