Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Brt nemate pojma xdd
маркуш није одиграо псетов потез, али јесте компјутерски.
A ako pre toga da šah damom na b2? Mislim jebem li ga šta se tu dešava, ali bar remi ima ovako kako si ti rekao.
Markuš samo kompjuterske i igra, ima da ga uhvate zbog varanja.
а замисли будемо неки светски прваци у шаху, и онда сви постану стручњаци за шах. па што није направио притисак по дамином крилу, што игра сицилијанку итд.
Šta će nam bilo kakva titula, mi smo takvi i bez bilo kakvih trofeja haha
па реци, било би занимљиво да овде буде још неко осим нас 3-4 и сви коментаришу, јебу мајку судији итд. нешто као ватерполо.
Ja ništa ne razumem u ovoj Inđićevoj partiji.
да, стварно, израелац не игра ни на победу ни на реми, лол.
Bilo bi kul, onda bih ja pričao nešto tipa "aaa ja sam pratio sve dok vi niste znali šta je damin gambit, kako se usuđujete da me ispravljate"
Jeste truć pa da navijači malo promene mesto za šorku dođu na večiti šahovski derbi šk partizan - šk zvezda(il skim god da su se fuzionisali zaboravio sam lol)
Ovaj Sedlaku nudi remi, a Sedlak razmišlja. Ne ume čovek da prihvati remi kad bi trebalo, to mu je najveća boljka.
не знам, јбг, отерао сам вуцицупедеру, он је све знао све фузије шк звезда у историји.
мраве, можда му не нуди реми, него му је слабије време, па да одигра још два-три потеза да се приближи четрдесетом и новом времену.
A moguće, ja se nešto zabrojao, mislio sam da je ovo već treći put.
Reci navijanje na sahovskim partijama lol
Znam da u Norveškoj često prenose turnire na nacionalnoj televiziji, ono, po ceo dan. Ali to je zbog Karlsena, sigurno najpopularnijeg šahiste od kako se Kasparov povukao.
Indjic dobio jel da?
Ne znam, obično kako se približava 40. potez i cajtnot, sve table zablokiraju ili se baš usporeno ažuriraju. Kako deluje na 28. potezu, izgleda da ima pobedu, ali do sad je sigurno još poteza odigrano.
није још, али добија сигурно.