e a pisalo sada ono "claim victory" i "call a draw" i moram priznati da sam u jednom delicu sekunde mislio da stisnem remi. vrlo malom delicu sekunde xdddd
lecki, koliko je truc bolji od tebe? ne smatram da je lecki mnogo bolji od mene, samo je uigraniji i to se vidi. i skolski resava zavrsnice a ja sam ucio da igram u kafani lol
Brate, Truć ima neku titulu, jebem li ga koju. Dobio sam ga jednu do sad, jedna bila nerešeno, još 3, 4 su bile baš lepe, ali me pobedio, i u 3-4 me odrao ko budalu. Igra baš dosta bolje, dovoljno je da znaš nešto malo o šahu pa da primetiš koliko je bolji.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
hahahha prihvatio bi moj kurac debilcina igra kao dete od 6 godina
Cenio sam da je pseto glupak i da ga oderem nerazmisljajuci
kakvu novu bezi u kurac ne trosi mi vreme na gluposti necu igrati sa tobom narednih 5 godina u nadi da ces do tada nauciti nesto
Al puko mi net
Jebem ti pa Ps je za 3 klase bolji.
Jok uzmi igraj sa Trućem
e a pisalo sada ono "claim victory" i "call a draw" i moram priznati da sam u jednom delicu sekunde mislio da stisnem remi. vrlo malom delicu sekunde xdddd
Kakav net some 5 figura si imao manje šta lupaš
Pa nisi ponedio. Puko mi net.
lecki, koliko je truc bolji od tebe? ne smatram da je lecki mnogo bolji od mene, samo je uigraniji i to se vidi. i skolski resava zavrsnice a ja sam ucio da igram u kafani lol
tamo pise da jesam hahahahha jebi tilma durungu
Nisi pobedio matiro bi te ćilmo sa 4 piuna protiv dva topa i lovca lolo
Kolko mož da vikneš
Hahaha
Hahahaha nisi pobedio pa ne, ja ne mogu.
Brate, Truć ima neku titulu, jebem li ga koju. Dobio sam ga jednu do sad, jedna bila nerešeno, još 3, 4 su bile baš lepe, ali me pobedio, i u 3-4 me odrao ko budalu. Igra baš dosta bolje, dovoljno je da znaš nešto malo o šahu pa da primetiš koliko je bolji.
ne verujem dok tilmo ne izanalizira to xddd
Ps govno pvt
http://image.prntscr.com/image/54c7959a34034f4a8571532bb133f28f.png
Haha sat vremena
Usro se peder, znao sam.
https://en.lichess.org/7boyrVnH#24
Truć beli, ja crni. Izuzetna partjia, ali naravno da je on dobio.