ŠAH

1. I opet je remi haha. Mislim nije gotovo, ali komp kaže 0.00. Au jebem ti sunce, kakav meč. Karlsen je toliko pritiskao u pozicijama kad realno nije imao gde da pritiska, dao je toliko šansi Karjakinu, ali nije uspeo to da iskoristi, obojica su bili u ozbiljnom problemu sa vremenom, možda i zbog toga. Sad blage veze nemam šta se dešava, možda će moći još dugo da se igra, nemam pojma.

A Karlsenu svaka čast na količini rizika koji je uložio ovde. Ovih koliko već remija zaredom nije imao negde od 2009. pa bi izgleda radije i da izgubi haha. Ako ostane nerešeno (a čini mi se da to nije baš garantovano, mada jesu najveće šanse za to), Karjakin će da se pojede živ.

2. karjakin upsetsssss

3. Au u pravu je bilo Pseto sa ovim Karjakinovim apsetom. Koliko je samo brzo Karlsen iz malo lošije došao u skroz izgubljenu poziciju. Sad će biti jebeno, kad je ovoliko rizikovao kad je bilo nerešeno, šta li će da radi sad kad gubi.

4. https://www.youtube.com/watch?v=qafvXGa0Xb4
    Karlsen je prvo preskočio individualne intervjue, a kasnije nije sačekao ni da počne konferencija za novinare i otišao je, za šta će verovatno dobiti paprenu novčanu kaznu. Kakvo razmaženo derište. Napred Serjoža do konačne pobede!

5. Ovo je karjakin na koktelu posle meca porucio pickici ziljavoj
    https://youtu.be/Jov9nDvybFE

6. Je l pobeda ili je opet remi? Što peni magnum?

7. magnum 357 hehe

Zasluzena pobeda Karjakina, Magnus je forsirao neke poteze igrajuci kao da mu pobeda znaci zivot, ne znam dal je potcenio Sergeja ili sta..

8. Poštovanje.
    Probao sam da igram i šah i nije mi se dopao.
    Pasionirani sam ljubitelj domina.
    Ejdus.

9. Namerno sam napisao magnum da bi bilo "haha nubaro jesi glup", ali nedovoljno je bilo za takvu reakciju jbg.

Magnum je pun sponzora, khm možda je namerno turirao odjednom, pa glumio besnilo u pres centru, i sl? #teorijezavere

10. Dio se sad i u šah razume

11. ноле наш господин за магнуса!

12. Давно се нисам играо шаха јебига немам ским. Али мислим да би ја свакако победио 95% вас. Ипак сам био скоро професионалац у тим водама.

13. Karjakin beli, obojica maltene da nisu potrošili vreme na satu, znači ili su još uvek ili su do skoro bili u pripremi, beli nešto bolji, ali verovatno poprilično blizu remiju. Beli ima pešaka prednosti i dva lovca, što zvuči kao dovoljno za pobedu, ali baš loša mu je pešačka struktura i figure su mu tamo-amo, stručnom terminologijom.

14. Taman sam hteo da kažem kako izgleda da ništa specijalno neće da se desi, da ide ka remiju, a da su obojica odigrali zrelo, Karlsen nije srljao nego je ušao u teorijsku poziciju posle koje je malo lošiji, ali može relativno lako (za njega) da dođe do remija, a da je Karjakin ušao u malo bolju završnicu i da je pritiskao koliko je mogao, da se nije zadovoljio remijem, ali nije mogao ništa, kad ono! Sve se zakomplikovalo!

15. Mada Karjakin nije ušao u jedan malo luđi nastavak, možda i pametno sa njegove strane, ipak vodi, tako da možda i ode u remi brzo.

16. Karjakin imao čist remi, ali nastavlja da pritiska, alal vera, majstore, da ne kažem velemajstore.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.