ŠAH

1. Esam ti reko da ce ga jebati karjakin u guzicu skandinavsku

2. Karjakin žrtvovao lovca za napad au nadam se da je sve ovo video, ako jeste sve kako komp kaže, ulazi u dosta bolju završnicu. Ali svaka čast na hrabrosti.

3. https://twitter.com/OlimpiuUrcan/status/801562212120731648
    Ima određene delove tela velike kao vepar, da ne budem previše prost na ovoj svetoj temi

4. Izgleda da će remi da bude, ipak, ima pešaka prednosti Karjakin, ali nema ovde leba od pobede. Svaka čast Serjoži, sutra je novi dan za borbu.

5. Muda veprova ima, eto ja cu reci.

6. Koji je trenutno rezultat i koliko je ostalo partija?
    Nisam beležio u sveščicu sa strane, ako me razumeš. Xexe

7. Pa jednu dobio karjakin i ostalo remiji jbg

8. Znam da je jednu dobio krkan ali koliko je ostalo još?

9. Još samo tri komada, od toga Karlsen ima dve sa belim figurama. Biti će jebeno.

10. Koje su kvote na jednog ili drugog? Igrao bih na ruju deluje podlo.

11. Ne bi me cudilo da je 1,75 1,95

12. могу ли ја замолити да се за наредне партије остави неки линк за праћење? није да је тешко наћи, претпостављам, ал' ето, ваљда ви већ имате неке добре. још ако има и неког коментатора приде да појашњава мало комплексније ситуације које обично око не уочава, било би супер. неки озбиљан коментатор, који повремено дочека да неко изврши рокаду и онда каже: "и ево изванредног потеза карјакина, извршена је рокада, мој вам курац киндерлада аахахаххах"

13. Kvota je možda bila 1.2 na Karlsena pre početa meča (ne ove partije, nego pre nego što je sve počelo). A od partije do partije ne znam, mislim da sam kačio nešto što sam našao, ne sećam se. Ali uvek je ogromna verovatnoća da će biti remi, a pobeda crnog bi morala da bude baš prejaka kvota, još kad je Karjakin pobedio kao crni, to je tek moralo d bude poveliko.

Ostaviću ja za sledeću, Coa, bio je valjda na prethodnoj strani link sa po meni najboljim komentatorom, Svidlerom (on je na engleskom, a imaju komentatore i na španskom i nemačkom). Komentarisaće on i sledeću, ali dosadna je jedna partija za praćenje, ono dok je bila olimpijada pa je bilo brdo mečeva za praćenje i nekako, ali kad je jedna, onda se u nekom trenutku baš zamisle i to traje li traje, bez poteza. Ali ostaviću sutra, pa ko voli, nek izvoli.

14. па нећу свакако гледати целу, али неко ће већ наићи овде, рећи како се закувало жестоко, на крв и нож су, карјакин има коња вишка на пола партије нпр., па бих то онда мало погледао.

15. Da, sva je prilika da ću taj neko biti ja :)

16. Meni samo nije jasno kako je Karjakin poceo naprasno da igra ovako dobro, pogotovo protiv Magnusa protiv koga ima ocajan skor (1:4 valjda)..ne kazem da vara ili slicno, samo je bas ubo momenat da ne moze bolje. Mada pomaze mu dosta i Magnus sa tim nekim isforsiranim potezima, mozda je zadnji trenutak da zaigra kako ume

17. Ma dobar je Karjakin, naročito pod pritiskom, kad je najvažnije, uvek igra najbolje. Karlsen obično važi za najsigurnijeg igrača, mentalno, obično odmah posle poraza odigra odličnu partiju, i kad napravi loš potez na jednom meču, obično to ne utiče na njega, ali ovde evo pomalo puca pod pritiskom. A Karjakinu ovo ko dobar dan.

https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/carlsen-karjakin-world-chess-championship-2016/1/1/10
    https://www.youtube.com/watch?v=qLPHvbD8K4s

18. to lecki legendo, ja reko igra se sutra tek :O

Svidler deluje kao davno izgubljeni brat Dejana Bodiroge koji ima koji kilogram viska

19. Jese sad igra??

20. da, ni ja nisam gledao od pocetka, bila je neka varijanta berlinske odbrane

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.