Karlsen prvih 12 poteza odigrao odma, za 13. razmišljao skoro pola sata tako da je verovatno van pripreme. A Karjakin je sve vreme po malo razmišljao, slični su sad sa vremenom. Još je dosta figura na tabli, ništa specijalno se za sad nije desilo.
Znam ovu karjakinovu odbranu obratite paznju na 19i potez bicete vrlo zacudjeni (iako kapiram da karlsen nece ali ako ipak previdi eto sjajne pozicije za karjakina)
ako mislis na mene ne, slabo sam pratio Karjakina a i realno izgleda da nisam toliki sahovski mag kao ti, slabo igram ali volim da voajerisem ove sto znaju
Haha šalim se, mada imaju neke titule, ali nije ni važno, baš lepo igraju. Ne znam za rejting, pitao sam Truća više puta koliki mu je, ali pravi se lud, dobro me banovao nije.
Haha ma Svidler bog.
Karlsen prvih 12 poteza odigrao odma, za 13. razmišljao skoro pola sata tako da je verovatno van pripreme. A Karjakin je sve vreme po malo razmišljao, slični su sad sa vremenom. Još je dosta figura na tabli, ništa specijalno se za sad nije desilo.
Znam ovu karjakinovu odbranu obratite paznju na 19i potez bicete vrlo zacudjeni (iako kapiram da karlsen nece ali ako ipak previdi eto sjajne pozicije za karjakina)
Au pa ti si bolje pripremljen od dvojice ljudi koji igraju meč za titulu, kakva šteta što te šahovska kruna ne interesuje
haha pseto jedi govna
Nisi vidjao ovo do sada? Brt ja sam "pogledao" maks 10 karjakinovih meceva(pocetnu fazu jer je uvek "premotavam") i u tih 10 ovo je igrao tri puta
Uostalom videcete lovca na 19om potezu
ako mislis na mene ne, slabo sam pratio Karjakina a i realno izgleda da nisam toliki sahovski mag kao ti, slabo igram ali volim da voajerisem ove sto znaju
Pitao sam leckog xd
Haha Scousere, ne primaj se, Pseto je stara lisica
ko je bio najbolj kad ste peglali sah medjusobno, video sam da ste bili aktivni jedno vreme?
Ko sme da se kladi da ce biti kako sam rekao? Ajde picke kockarske
Truć, pa Apofis, pa ja, ali oni su profesionalci, jebiga. Koja kvota, Pseto?
Mogao bi da odigra Karjakin bilo šta, nemoj rođače u tajm trabl ulazit.
kako mislis profesionalci, dobro znam da ne mislis bukvalno ali koliki im je arpad elo rejting, nemoj mi reci 2000+?
pseto je pijan sig sta bre 19potez si l00d
Haha šalim se, mada imaju neke titule, ali nije ni važno, baš lepo igraju. Ne znam za rejting, pitao sam Truća više puta koliki mu je, ali pravi se lud, dobro me banovao nije.
I da, Pseto verovatno jeste pijan, ali to ne igra ulogu u raspravi.
http://cdn.head-fi.org/1/1c/1cd234e6_half-trollface.jpeg
Pijan jesam al nisam budala (ima neka krajiska pesma tako ide haha) brt karjakinov 19i potez sta se pravite blesavi
Lecki ne sekiraj se, ovo sada glumi da je van pripreme i sad ce kao "defanzivni" potez da igra a u srvari jedna velika zamka
Brateee pola sata u ovoj poziciji, ako ne uspe da razmeni nešto ubrzo, biće još ovakvih odluka, odaberi nešto, druže, ući ćeš u problem sa vremenom.
ja popio jesaaam al nisam budalaaa
aj ti meni reciii bi li se udaalaaaaa
Ne sekiraj se lecki, sve je ovo smisljeno