Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jebeš mi sve ako ovo neko ne čita i umire od smeha pa sutra izađemo na nekoj stranici.
Brate, u tom stanju su oči otvorene :-) Ja sam odmah na netu izguglao preporuke lekara i sledeći put probao to sa nožnim prstima ali bilo je nemoguće. Svaki prst kao da je bio tonu težak.
Prvi put sam prekinuo ovo sranje kad sam uspeo nekako da pomerim palac leve ruke, takođe umesto da probam da se derem ili bilo šta drugo, pokušao sam, i uspevalo mi je da zaustavim disanje svoje. Bukvalno čim zafali kiseonika odma se prekida paraliza sna, vrv zato što mozak ne može da funkcioniše normalno...
Ne znam da l' bi ovo upalilo svakome, ali meni jeste.
Nema sta da izlazimo. Msm bilo ko. Ovo je vrlo poznat fenomen u psihijatriji.
Ovo sto vi pricate sam cula sa 15 razl strana i svi imaju ista iskustva.
Objasnjeno je medicinski, mada ne do kraja, al jebes ga..
не знам, ја сам убеђен да су очи затворене тад, можда грешим
јесте, и ја "видим" све око себе, собу где сам и то, додуше увек у неком мраку, без обзира да ли сам заспао у току дана или увече, али имам утисак да је то привид неки, трип да видим, а заправо жмурим
E ovo, tačno vidim sobu, ono sve. Uvek je sve nekako zatamnjeno, ali recimo kao što rekoh nikad nikakvu prikazu crnu nisam snimio niti osetio ikakvo prisustvo.
Nisu. Oci su jedino sto mozes da pomeras tad, ocne jabucice.
Kad uspes da pomeris neki drugi deo tela presao si u stanje budnosti, samim tim to je gotovo.
Ne moraju svi da vide prikaze niti su one definicija paralize sna. Ja ih isto nikad nisam videla.
E to. Vidiš sve u sobi baš kako jeste ali osećaš jako prisustvo toga, šta je već.
Nema veze s takvim glupostima, to da je tijelo paralizovano je normalno, taj mehanizam sprječava npr da porazbijaš sve oko sebe kad sanjaš da se tučeš s nekim i slično, bag se samo dešava što čovijek ne bude u REM fazi pa bude svjestan, što inače ne bi trebalo ikada da se dešava
Ja vam kažem da sam BAŠ SINOĆ imao prvi put osećaj DODIRIVANJA, tj. podizanja tela od strane neke druge osobe.
Ili sam se samo utripovao, možda sam se sam podizao, ako sam kojim sliučajem nezgodno okrenuo svoj polni organ, da izvinite na izrazu.
Ne znam, ali ja mislim ipak da je ono prvo, jer je kratko trajalo, i osetio sam nečije ruke oko mog mog stomaka.
Tako nekako, samo što osećaš sve, bukvalno sve. Teško sranje. Ja sam prvo mislio da sam odlepio, ali sam video da nisam jedini kog je paralo ovo pa mi je bilo lakše. Ali što kažete, interesantno je da su uglavnom isti simptomi. Mada ljudi previše kite i seru, ali definitivno je da ili vidiš ta čuda, nazireš ih ili osećaš da su tu. Oseća se prisustvo nečeg zlog.
https://i.imgur.com/ofwQhd6.jpg?1
Da, za te licimure i demune ni nauka nema konkretno objasnjenje, osim onih gde ti strucnim terminima kazu "tripujes se matori", tako da je to i najintrigantniji dio
Postajete vernici svi polako vidim...
Obrnuto.
Mrzi me da prelistavam celu temu, samo ću reći da su te priče "đavo leži na stomaku" potpuna komedija. Kontam da su ljudi u to mogli da veruju pre dva veka, ne i danas. Ko želi da sazna sve o ovoj temi, neka uzme da čita "tkač snova", zajebite te priče koje su posledica slikarskog dela "noćna mora".
bombas isti retard kao mali mujo
bombas covek od reci....ne moze ni da ode sa sajta kad da rec da ce da ode
ja sam imo par puta al samo jedan pamtim, nisam video nikoga nego sam ispod kreveta cuo brzi potok bas glasno
Nek banuje neko ovog supka, vjerovatno je neciji dupli pa oce mene da zajebava, nema definicije, nema glasove, nema nista, samo 6 postova na forumu, a 5 od tih 6 su neke kvazi prozivke za mene, nicim izazvane
Nisam imao nikad ali sam pročitao priču kao neki lik kad je imao 10-11 god spavao u krevetu na spratu i probudi se tako i dodje neka silueta crna (mislio da je majka) i kopala mu po rebrima jbt
U kom smislu kopala? I jel isto bio samo ovaj trip, ili je imao neke oziljke i pizdarije?
izazvane su tvojim postojanjem