Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Šta od priloga najviše volite da stavite u pljeskavicu, belo, vešalicu?
Bez kog priloga ne započinjete da jedete roštilj?
Meni je pljeskavica bez luka kao Srbija bez Đurđevih Stupova.
http://s2.pinchstatic.com/images/recipe/4/7/5/1/1/9/i.1.mLfddLzFjATnWbPPjyddQmJC7Fb0HRZmDZMEEdUDVos..jpg
pls ban za spemovanje
Urnebes za pljeskavicu brt.
Ćevape najviše uz luk, mada zavisi kakvo je meso i da li uzimam već gotove, npr. uz neke mi je pavlaka odlična (sarajevski, banjalučki).
http://s4.postimg.org/t4ak09vd9/pljeska.png
CapooN
pls ban za spemovanje
+1
ima tema
i na toj temi je konstatovano sledeće:
crni luk - dobar prilog je uz pljeskavicu
ljudi - vole ga, ali osećaju potrebu da naglase da vole luk i kako ga stavljaju uvek i svuda jer, očigledno, nisu pederi i jebe im se što posle smrdi iz usta, takav je mačo men život, ako ne možeš da istrpiš malo luka, ovaj surovi svet nije za tebe
cz zaključavač tema
Luk se podrazumijeva, a nekad pravim svoj sos: propasiram puno bijelog luka (1-2 glavice!), to pobiberim i krknem u pavlaku.
voliš da ga zabiberiš, a? ;)
luka.moze i nesto kiselo.eventualno neki kecap.
jesam!peder sam,stavljam kecap.
a i generalno sam pedercina.
cesto kazem stavite mi sve
Celtic propasira ljute glavice, čuvajte se, ljute glavice, hehehe
Ja kažem "pošto su prilozi? :D :D :D" i kad oni kažu džaba, tad ja kažem "XAXAXA Pa dajte mi onda kilo luka xDDDD"
ја им често кажем: лепи су вам прилоги
inace jel ovo neka anketa?xdddddddddddddd
dajte mi sav luk ahah i onda istrose sve i rezhu opet i sve hahah
ja uvijek pokažem prstom na neki sos i kažem: ''Daćete mi ovo...'', jer ne znam kako se tačno zove, a ukusno je, i nema puno luka unutra, siguran sam da Seltik ne radi u toj ćevabdžinici
Сецкани лук, купус салата..
Фалафел не могу да замислим без цвекле и рендане шаргарепе, хумус и тахини стандардан
da li su to humus i Serđo Tahini postali mjerilo dobroće jela xDDDD
Rađarde, volim ga zabiberiti, ko ne voli?
Sanitarni, nisi peder, more kečap preko mljevenog mjesa uvijek.
Grofe, glavice te ne ubile :-)
Серђо Тахини најгора марка, све патике им бушне после месец дана тако да не ххД