Izbori 2016.

1. Pecao? Lik je jebeno ozbiljan

2. Čuo sam da ni Vuk nije toliko optimističan da uplati tiket na sebe. Šteta što su uhapsili Sudžuma on bi sigurno odigrao neki tiket.

3. meni armin poslao poruku prije neki dan

Šteta što ne živiš u Srbiji, znam da bi glasao za Vučka, što zbog prijateljstva prema meni što zbog boljitka države
    Skupljam glasače, ako imaš rodbine u Srbiji javi xDD

4. hahaha a za koga bi glasao ovamo makarone, pratis li pomalo ?

koga glasas u RS ?

5. naš razgovor je završen

6. I u Makedoniji se održavaju izbori 24. Aprila isto prevremeni. Slučajnost? Ne bih rekao.

7. За кога ћеш гласати у Македонији?

Ја за Грују.

8. Meni bi bilo drago kada bi nam već jednom dali HINT: Za koga glasati a da ne bude Rasim Ljajić u vladi.
    Koja god da je to opcija, dajem svoj glas odmah.

9. Pa jedino za Sulejmana Ugljanina.

10. e hvala brate.

aj pogađaj ko će ove godine glasati. he hee

11. Za koga glasati da Vuk Drašković i Rasim Ljajić ne budu u vladi, a da taj neko pobedi?

12. a brt pun kurac rasima. preko 10god je u vlasti kako god da se okrene. u svim mogućim čorbama je
    lik za to vreme kontroliše sav izvoz i uvoz. sve ide preko njega.

13. Jadan Rasim sve preko njegovih leđa.

14. колико је само њима добро.

Чучање посланица

Владимир Павићевић изазвао је велику полемику и по подне, када је рекао да колегиници Соњи Влаховић (СНС) предлаже да „и својим колегама из посланичке групе сугерише да „не чуче код писарнице чекајући амандмане”, да их „не отимају”, него да се прихвати њихов. Напредњаци су бурно реаговали, тражећи да због овога што је рекао поднесе оставку.

Зоран Бабић (СНС) добацио је из клупе: „Господин Павићевић воли посланике и посланице који чуче. То је сада рекао. То је брука. Докле више! Срамота! Желимо одговорност за ово, да поднесе оставку.” Председавајући Игор Бечић му је одговорио да му је тешко што није успео да заустави Павићевића...

Павићевић је одговорио читањем значења речи „чучати” из Речника српског језика: „Проводити време, боравити стално, задржавати се на једном месту, на пример код писарнице, где се отимају наши амандмани.” Бечић га је подсетио на српску пословицу о ономе ко се правда, рекавши му да може да се правда колико хоће, али да је увредио посланице и посланике. Бечић је додао: „Тражили сте одговорност министра који се извинио због онога што је рекао једној новинарки. Ви не желите ни да се извините, него објашњавате да сте били у праву да тако увредите посланице.”

Реаговао је Маријан Ристичевић, затраживши да Павићевић буде кажњен: „Видимо да постоје људи ниски растом, али и они ниског карактера...” Александар Марковић (СНС) рекао је да све који седе у скупштини „треба да буде срамота”: „Иако би срамота требало да буде само једног посланика који је ту страшну увреду упутио једној дами...” Реаговали су и други, а Зоран Бабић је казао: „Братислав Гашић ће због истих речи бити овде разрешен дужности, а Павићевић је то изјавио у светилишту српске демократије. Брука и срамота од једног интелектуалца, од било ког човека у нашој држави да се тако обрати било којој дами. Жене су драгуљ сваке наше породице и наше колегинице народне посланице су драгуљ ове скупштине.”

15. Hahahahahahahahaha kakva bagra jebote

16. Pavićević je tata ove igre, on za dva minuta il koliko već ima istroluje naprednjake toliko da ovi flejmuju dva sata posle

17. Бечић га је подсетио на српску пословицу о ономе ко се правда

о којој пословици се ради? ајде, царе, ти познајеш српску историју.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.