Izbori 2016.

1. Ponosno dao glas vojvodi pusite ga picke

2. A jel nismo u većini, ajde reci sada. Daj argument da nismo :D

Nemaš, tvoj jedini argument je HAAAA BOSANCI hahahahha

3. Jel moguće da je ovaj Skočimiš toliko glup il' se meni čini

4. Šta je pičko, bježiš, a?

5. Hahahaha veći smo SRBI 3x od vas.

6. Skočko ujutru priča ženi i vamiliji: "Ma mi smo bre i brojčano i teritorijalno jači, da hoćemo sutra bi se osamostalili, čuš oni se nešto pitaju, mi njima u stvari pomažemo, raspoali bi se bez nas, nema ti tu šta".

Skočko izađe na ulicu ili ode na posao: "Gosn Bakire, evo Vaš čaj i tuljumbi, kako ste spavali, trebal još jedna masaža vrata? Mah, nije meni teško, meni je to čast". ;)

7. Ja bih rekao da obojica rasnisete* jedan drugog

8. Dečko, nigde na svetu, pa čak ni u Bosni, 49% nije većina države. To što ljubiš guzu Hrvatima (baš čudno za Bosanca) ne menja tu činjenicu. Majko mila, biće da je Rasni intelektualac za bosanske uslove

9. Ej da nema nas ne bi znali šta je ćevap.

10. *rasnisanje - lupetanje i trtljanje nebuloza, nazivanje istih cinjenicama u cilju pobedjivanja u besmislenim raspravama na internetu

11. Nikakve koristi od njiovog trolovanja kad rasni može ravnopravno dučestvuje, da priča gluposti koje stvarno misli i da se ne izblamira...

12. Dio, evo daj mami, nije Bakirov kao što ona voli ali može joj poslužiti.

http://i.imgur.com/e8STJIm.gif

13. Nemoj te stvari Skočko, bolje nemoj.

14. Ćevap je tursko jelo, dobro da bar neko od Bosanaca priznaje da su mu preci iz Hudavenigara

15. RS je u ratu drzala 74% teritorije BIH.

16. Pa đe su joj hahaha

17. Burek> gibanica

Gibanica jebena ahhahahahaha

18. Mi bar imamo za ćevap, a ti deri sarmu što je baba zamrzla od slave. Ček, sarma je autohtono jelo iz Srbije, okolina Kruševca, jel tako?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.