Izbori 2016.

1. Mi imamo karadjordjevu sniclu jbg

2. Hahahaha originalna bosanska kuhinja, ćevapi i bureci, tata Suljo vas ponosno gleda iz džehenema. Mi imamo pijanog šarana buraz, cela KuK ga zove srpski šaran, pitaj Habzburgovce šta jedu svakog velikog petka

3. Sva govna koja mi iz RS iseremo idu u Savu ili u Drinu, a onda to sve u Dunav i kad dodje poplava onda se naša govna izliju po vašim oranicama.

4. Ne ide ti geografija Rasni, irigacioni sistemi idu iz Dunava i Tise uzvodno od ušća sa Savom, u Srbiji uglavnom iz Morave i drugih reka, vaša govna idu Bugarima

5. http://vukajlija.com/forum/teme/69278-izbori-2016?strana=162#post_3495805

Koja bosančeroska prozivka. Izašao sam iz pećine, glup sam ko kurac, izigravam mrcinu, sada ću otići na sajt vukajlija.com i onda ću vaše majke hraniti kurcem. Hehehe kako sam samo moćan, evo kurac vašim majkama ahahaha koja ubitačna prozivka.

6. Bolje se hraniti i kurcem nego gibanicom auahhahahaha

7. Hahahaha a poseban nivo bosanštine je što Bosanci prozivaju Srbe na sajtu koji je napravio lik iz Banata

8. Znamo da su Bosanci više navikli na kurac hahahaha

9. Đed mu je iz Krupe na Vrbasu.

10. Koja bosančeroska prozivka. Izašao sam iz pećine, glup sam ko kurac, izigravam mrcinu, sada ću otići na sajt vukajlija.com i onda ću vaše majke hraniti kurcem. Hehehe kako sam samo moćan, evo kurac vašim majkama ahahaha koja ubitačna prozivka.

Dobio je kurac jer tako kao i ti, dođe i sad on baca fore 'jao kako sam kul i zajeban'. Vidiš da se mi napušavamo međusobno, vozamo se lagano i prekraćujemo ovaj tmurni dan i onda on kao neke pošalice ubacuje. To je onaj tip ljudi što čeka da ostali obore lika i onda skoči i on da šutne koji put u rebra. Pičketine.

11. Al mu je čukunđed sa Starog Vlaha

12. Skočko ispao si degenko brt

13. Skočko ispao si Bosanac brt

+1

14. Ej Srbija je zemlja sa džamijom koja ima najviše minarete u Evropi ahahhahaha
    Ovo se ne zajebavam, mislim zajebavam se ali je podatak tačan.

15. Jeste, viši minareti od Aja Sofije, brao care

16. Aja Sofija je pravoslavna džamija, ne računa se.

17. Бохор
    Skočko ispao si degenko brt

Ko ga jebe, šta se on ubacuje koje pičke materine, on je kao neki humordžija, ide okolo po forumu i prosipa gluposti i trpa se gde ne treba. Mrš tamo.

18. haha glupi srbi gde su vam mujo i haso gluperde jebene

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.